Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aldıgım çaparinin iğneleri bedene sarılıo yardım !!
Aldıgım hazır çapariler cok cabuk karısıyor kendi takımımı yapacak kadarda vaktim olmuo yada vakit ayırmak istemiyorum hazır alıp direk balıklarla ilgilenmek istiyorum cünkü Smile Ama aldııgım takımlar bir kaç atıstan sonra ( yakın veya uzak fark etmiyo ) iğneler sudan cıkınca öle bi dolanmıski düğüm olmus sanki aşagıda biri var düğüm atıo çaparinin iğnelerine git yeni çapari al dermişcesine Big Grin Aldıgım takıma ne gibi ufak tefek baglamalar yada değişik bişiler yaparsam hiç vakit kaybetmeden hiç dolasmayan yada dolasma riski cok az olan bir çapari elde ederim SAYGILAR ....
Bul
kale124 yazdı:Aldıgım hazır çapariler cok cabuk karısıyor kendi takımımı yapacak kadarda vaktim olmuo yada vakit ayırmak istemiyorum hazır alıp direk balıklarla ilgilenmek istiyorum cünkü Smile Ama aldııgım takımlar bir kaç atıstan sonra ( yakın veya uzak fark etmiyo ) iğneler sudan cıkınca öle bi dolanmıski düğüm olmus sanki aşagıda biri var düğüm atıo çaparinin iğnelerine git yeni çapari al dermişcesine Big Grin Aldıgım takıma ne gibi ufak tefek baglamalar yada değişik bişiler yaparsam hiç vakit kaybetmeden hiç dolasmayan yada dolasma riski cok az olan bir çapari elde ederim SAYGILAR ....

Bak ne güzel söylemişsin sanki biri aşağıda düğüm atıyor,git yenisini al diyor.Evet delikanlım.Ya kendin yap yada yenisini al.Başka çare yok.Biri ticari biri amatör.Seçim sana kalmış.Smile
Bul
dursuncum önce nerde avlanıyorsun onu yaz istanbulda boğaz,köprü ,ve kayık takımları ayrıdır bu av sahalarında yanında işi bilen birileri olması lazımki kendini geliştirmen için benim sana en güzel tavsiyem.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:dursuncum önce nerde avlanıyorsun onu yaz istanbulda boğaz,köprü ,ve kayık takımları ayrıdır bu av sahalarında yanında işi bilen birileri olması lazımki kendini geliştirmen için benim sana en güzel tavsiyem.

galata köprüsü baska hiçbir yerde avlanmıyorum (oraya bana en yakın yerde o yüzden Smile 1 saat gidiş iettyle )
Bul
yycolak yazdı:Bak ne güzel söylemişsin sanki biri aşağıda düğüm atıyor,git yenisini al diyor.Evet delikanlım.Ya kendin yap yada yenisini al.Başka çare yok.Biri ticari biri amatör.Seçim sana kalmış.Smile

Gulumse bu gidişle yapıcam inş rengarenk dizicem iğneleri Big Grin o zaman belki aşagıdan 10 iğneye 10 farklı balık gelir Siyirdim
Bul
dursun kardeşim karışmayan bir çapari takımı bulursan banada haber ver. daha bulunamadı çünküSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:dursun kardeşim karışmayan bir çapari takımı bulursan banada haber ver. daha bulunamadı çünküSiyirdim

SiyirdimSiyirdim benimkide merak işte abi Big Grin delidir ne yapsa yeridir Hadiordan öyle bişey yokmus Big Grin anca kendi takımımı kendim yapcakmışım saglam beden kullancakmışım bide agır kursun misinayısallarken kursun hafif oldugundan gidiyomus çapari Siyirdim
Bul
kale124 yazdı:SiyirdimSiyirdim benimkide merak işte abi Big Grin delidir ne yapsa yeridir Hadiordan öyle bişey yokmus Big Grin anca kendi takımımı kendim yapcakmışım saglam beden kullancakmışım bide agır kursun misinayısallarken kursun hafif oldugundan gidiyomus çapari Siyirdim

sen bu merak ve delilikle her işin üstesinden gelirsin değerli kardeşim helal olsun sanaAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
[quote=araphüso26]sen bu merak ve delilikle her işin üstesinden gelirsin değerli kardeşim helal olsun sanaAlkis[/QUOTE ]

arkamızda bu forumdaki kadar saglam abiler (USTALAR ) oldugu sürece geliriz inş 76 BoboSeerf76
Bul
kale124 yazdı:Gulumse bu gidişle yapıcam inş rengarenk dizicem iğneleri Big Grin o zaman belki aşagıdan 10 iğneye 10 farklı balık gelir Siyirdim

Kopya çekmek balıkçılığın şanındandır Dursuncum.Kendi stilini ancak öyle bulursun.Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mustad 3191 Model:Carlısle İğne No:4 İğne Hakkında Yardım! ercan1977 4 1,679 03-12-2014, 00:43
Son Yorum: ercan1977

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi