Yorumları: 2,864
Konuları: 93
1) Boğazda balık yok yada hep kıraça oda az,
2) Karadenizde balık yok
3) Adalar ve çevresinde balık yok
4) Körfezde balık yok
5) Gölllerde barajlarda balık yok (Ben bilmiyorum ama gelen mesajlar hep bu yönde)
6) Akarsularda balık yok.
Peki bizim balıklarımza ne oldu? nerede bu balıklar.
Yorumları: 337
Konuları: 14
Ahhhhh Ahhhhh bir bilebilsek noldu.....sevgili nihat abim.....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
OZGUR__C yazdı:Ahhhhh Ahhhhh bir bilebilsek noldu.....sevgili nihat abim.....
Bunu bilen biri yokmu? Yahu bu balıklar ya saklanıyor, yada sularda buyuk sorun var.
Yorumları: 337
Konuları: 14
nihatkr yazdı:Bunu bilen biri yokmu? Yahu bu balıklar ya saklanıyor, yada sularda buyuk sorun var.
Saklanmıyorlar abim, balık ya o açıkta ya bu açıkta, ya o kenarda ya bu kenarda, ya o derinlikte ya bu derinlikte, olması gerekiyor.!!!! ama yok o zaman sorun büyük abim....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
adaş benim izlenimlerim şöyle,şu anda anormal yem var o nedenle büyük balık bizim yemlerle ilgilenmiyor sularda biraz bulanık,bizim orada dalanlar lüfer sürüleri gördüler,sinarit vurdular ben tuttum,orfoz gördüklerini iddia edenler var,levrek vuran oldu,eşkina sürüyle var hemde kg üstü,karagöz desen istemediğin kadar..bu kadar balık bolken ben olta ile tutamıyorsam demekki yem çok diye balık tok geziyor sahteye gelmiyor diye düşünüyorum benim izlenimlerim böyle.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Tutabilene balık olduğunu düşünüyorum. Bu sene ilk kez istavrit ve eşkina bu taraflarda bu kadar boldu. Göllerde artık balık bitmez her zaman bol miktarda bulunur. Saolsun devlet heryeri israil sazanıyla doldurdu. Hafta sonu ne umutlarla edirnede kimsenin pek avlanmadığı 2 göle gittim.Zamanında oralarda ne sazan ve yayın almışlar devasal boylarda ama şimdi israil sazanlarından başka bırsey yok. Trakyanın göllerinde de artık bol miktarda var

((
Sazanları özledim...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
balık varda avlayacak yokk.

nihatın dediği ne katılıyorum bende
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
LeVrEkCi yazdı:adaş benim izlenimlerim şöyle,şu anda anormal yem var o nedenle büyük balık bizim yemlerle ilgilenmiyor sularda biraz bulanık,bizim orada dalanlar lüfer sürüleri gördüler,sinarit vurdular ben tuttum,orfoz gördüklerini iddia edenler var,levrek vuran oldu,eşkina sürüyle var hemde kg üstü,karagöz desen istemediğin kadar..bu kadar balık bolken ben olta ile tutamıyorsam demekki yem çok diye balık tok geziyor sahteye gelmiyor diye düşünüyorum benim izlenimlerim böyle.
Adaş sizin ora neresi hele bi de bakayaım. Ben hemen oradan bir ev edinmaliyim.
rusan yazdı:Tutabilene balık olduğunu düşünüyorum. Bu sene ilk kez istavrit ve eşkina bu taraflarda bu kadar boldu. Göllerde artık balık bitmez her zaman bol miktarda bulunur. Saolsun devlet heryeri israil sazanıyla doldurdu. Hafta sonu ne umutlarla edirnede kimsenin pek avlanmadığı 2 göle gittim.Zamanında oralarda ne sazan ve yayın almışlar devasal boylarda ama şimdi israil sazanlarından başka bırsey yok. Trakyanın göllerinde de artık bol miktarda var
((
İsrail sazanınıda seven bir kişi duymadım ben. Balık balıktır değilmi?
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
nihatkr yazdı:1) Boğazda balık yok yada hep kıraça oda az,
2) Karadenizde balık yok
3) Adalar ve çevresinde balık yok
4) Körfezde balık yok
5) Gölllerde barajlarda balık yok (Ben bilmiyorum ama gelen mesajlar hep bu yönde)
6) Akarsularda balık yok.
Peki bizim balıklarımza ne oldu? nerede bu balıklar.
balıklar grevde.hükümetimizin acil kararlar alması için saklanıyorlar.

alınması gereken tedbirleri umarım biran önce alırlar.yoksa bir kaç sene sonra gerçektende balıklar nerede diye sorarız.zaten her sene bir önceki seneyi aratıyor.