12-07-2011, 23:35
1 ayda 2 balık öldü ayrıca yeni doğmuş balık kutudan ortadan kayboldu ne olmuş olabilir.
balıklarım ölüyor neden
|
12-07-2011, 23:35
1 ayda 2 balık öldü ayrıca yeni doğmuş balık kutudan ortadan kayboldu ne olmuş olabilir.
12-07-2011, 23:38
hangi balıklar öldü nedir cinsi akvaryum balığımı.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
12-07-2011, 23:39
Merhaba , yavru balıgı koydugunuz kutu eger akvaryumda ıse dıger balıklar kutuya atlayıp yemiş olabılırler ya da kendısı zıplamıs da olabılır. diğer ölen ıkı balıgınız hakkında daha detayları bılgıler verırsenız yardımcı olabılırım. Mesela bu balıkların cınsı , akvaryumun boyutu ve kac adet balık-tür oldugu, verdıgınız yemler , su degısımlerı , kullandıgınız ılaclar vs.. bunların hepsı onemlıdır. ayrıca balıklarınız oldugunde nasıldılar , beyaz mı , parçalanmıs mı , karnı ıcıne mı cokmus , balıklar olmeden herhangı bır sey gozlemledınız mı bunlarda onemlı.
Sazanları özledim...
12-07-2011, 23:41
tropikal balık lepistes diğerlerin ismini bilmiyorum 90 cm pul yem veriyorum öldüğünde beyaz ve karnıiçerde gibiydiler 2 ay öncede vatoz parçalanmış öldüydü motora takılıp olabilirmi yoksa diğer balıklarmı yaptı
14-07-2011, 11:49
Karınları içeri göçükse iç parazit olmuş olabılırler. Düzenlı su degısımlerını ıhmal etmeyın ve yemı olabıldıgınce ceşitli ve kalıtelı kullanın. Keyıflı hobiler.
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|