Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyşehirden Manzaralar
[attachment=1989]
[attachment=1987]
[attachment=1988]
[attachment=1986]
[attachment=1984]
[/align]Arkadaşlar sizlere Bir kaç tanede beyşehirden manzara ve balık resmi daha göndereyim.
Bul
arkadaşlar resmi eklerken yanlışlıkla iki tane aynı resim eklemişim.düzenleyemedim.özür dilerim.
Bul
resimleri düzenledim güzel manzara ve güzel balıklar eline koluna saglık rastgele devamını bekliyoruz resimlerin 76
Bul
Biraz evvel bir arkadaş,resmini yapmak için manzara fotağrafı istemişti,yok demiştim. Senin Göl fotoğrafını gondereyimde onu resmetsin.İznin olur sanırım.
Bul
Beyşehir güzel bir göl çok büyük denizi aratmaz.Balıklarda güzel sudak balığını ilk defa görüyorum.Kefale benzer yoksa kefalin diğer adı sudak mı?
Bul
Güzel balıklar beyşehire bir uğramak lazım.
Bul
Köksal yazdı:Beyşehir güzel bir göl çok büyük denizi aratmaz.Balıklarda güzel sudak balığını ilk defa görüyorum.Kefale benzer yoksa kefalin diğer adı sudak mı?

arkadaşım kefale benzeyen balığın adı bizde akbalık diye adlandırılır.Ama kefal değildir.hoşçakal
Bul
Daha neler göreceğiz.Kusura bakma kaya 42 bilmediğim için sordum.Akbalığı kefale benzettim.
Bul
çok güzel bir doğa harikası.paylaşım için teşekkürler.gerçekten görülmesi gereken yerler arasına yazıyorum burayı (özellikle bizim gibi olta balıkçıları için turizm merkezi valla Smile)
teşekkürler saygılar
Bul
Sudak mı gördüm orda
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye köyünden manzaralar bucalıfikret 15 2,414 30-09-2012, 18:00
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi