Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalovalı arkadaşların dikkatine!
merhaba yalovalı arkadaşlar. at çek yapan arkadaşların dikkatine eylülde senelik izne çıkacağım yalovada bir otelde 2 akşam kalsam beni at çek levrek avına götürecek arkadaş varmı acaba özelime yazarmısınız rica etsem teşekkürlerAffet
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
drasty41 yazdı:merhaba yalovalı arkadaşlar. at çek yapan arkadaşların dikkatine eylülde senelik izne çıkacağım yalovada bir otelde 2 akşam kalsam beni at çek levrek avına götürecek arkadaş varmı acaba özelime yazarmısınız rica etsem teşekkürlerAffet

Sevgili kardeşim nerelerdeydin,özledik seni.
Yalovalılar mutlaka sana yardımcı olacaklardır.
Bul
yycolak yazdı:Sevgili kardeşim nerelerdeydin,özledik seni.
Yalovalılar mutlaka sana yardımcı olacaklardır.

inşallah yardımcı olurlar merakla bekliyorum Smile
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
tabii de yardımcı oluruz recep yeterki sen gel Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
valla bende merak ediyorum levrekleri.
Bul
Recep abi elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.İçimizde levrek konusunda en tecrübeli doktor eren ve poyraz var.Benim yaşadığım bölgede levrek var ama bırak rapalayı canlı yeme bile gelmiyor. Benim yaşadığım yerde zaten sahil diye bir şey kalmadı dolgu yapılıp tersane kurdular.İşte levrekte tersane kızaklarının altında barınıyor.Sen gelde burada gereken neyse yapılır.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
fotokopici yazdı:valla bende merak ediyorum levrekleri.

Aynı merak bendede var Erolcum.İyisin değilmi?...
Bul
Recep abi sana şimdiden rastgele..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalova tatar yazdı:tabii de yardımcı oluruz recep yeterki sen gel Alkis
teşekkürler erden
HAŞİM77 yazdı:Recep abi elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.İçimizde levrek konusunda en tecrübeli doktor eren ve poyraz var.Benim yaşadığım bölgede levrek var ama bırak rapalayı canlı yeme bile gelmiyor. Benim yaşadığım yerde zaten sahil diye bir şey kalmadı dolgu yapılıp tersane kurdular.İşte levrekte tersane kızaklarının altında barınıyor.Sen gelde burada gereken neyse yapılır.Gulumse

eren ve poyrazda görürler umarım çağrımıSmile teşekkürler haşim kardeş
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Recep abi sana şimdiden rastgele..Seerf

teşekkürler ahmet kardeş sanada rast gele,ahmet bende bozüyük'lüyüm bu arada ,ama 47 senedir izmit'te yaşıyorum
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi