Yorumları: 5
Konuları: 1
sevgılı balıkcı dotlar barakuda balıgı hakkında bılgıs ve avcısı gece yakalama hakında bılgılerınızı ısterım ben 2.3.adetten fazla yakalayamıyorum.gece tekne ıle aılıp ısık altında avlanma hakkında barakudalar rapalanın arkasından gelıyor ama rapalayı yemıyor bılgısı olan var ıse paylasmasını ısterım teskkur edeım
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
mete han yazdı:sevgılı balıkcı dotlar barakuda balıgı hakkında bılgıs ve avcısı gece yakalama hakında bılgılerınızı ısterım ben 2.3.adetten fazla yakalayamıyorum.gece tekne ıle aılıp ısık altında avlanma hakkında barakudalar rapalanın arkasından gelıyor ama rapalayı yemıyor bılgısı olan var ıse paylasmasını ısterım teskkur edeım
Öncelikle hoşgeldiniz Metehan Bey. Merak ettim kaç adet yakalamayı düşünüyorsunuz.2-3 adet fena sayılmaz.Ben de kıyıdan at çekle yakalıyorum ama bir avda en çok 2-3 adet oluyor.Zaten kıyıda fazla oyalanmıyorlar.
Rastgele
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
merhaba ben denızden avlanıyorum tekne ıle acıldıktan sonra capalıyoruz.luks ısıgını altında yuzlerce bırıkıyor.aksam 9 dan sabah 5 e kadar 3 arkadas sadece yakaladıgımız adam bası 1.2 yı gecmıyor.gece yakalanan rapa modelı veya baska bılsı var ıse teknıgını ogrenmek ıstıyorum.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Metehan ailemize hosgeldiniz..iyi paylasimlar
o kadar balik toplandiktan sonra..yemli denediniz mi hic...
yani olta yemleyip atmak..dibe degilde samandira koyup yemin yuzeyde durmasini saglayarak
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Metehan bey özel mesajımda da belirttiğim gibi ''Rauf Kaptan'' köşesini bir ziyaret edin.Rauf abinin son raporu turna avı idi yanılmıyorsam.Kullandığı sahte model adlarını da paylaşmıştı ve av gündüz yapılmıştı.
Yalnız ö.m da turna demişsiniz; turna ile barracuda arasında küçük farklılıklar var..
evet dened?k yavru bal?g? yakalay?p att?k ama almad? amac?m?z sahte rapala ?le avlamak ?lg?n?ze tesekkurler
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
mete han yazdı:merhaba ben denızden avlanıyorum tekne ıle acıldıktan sonra capalıyoruz.luks ısıgını altında yuzlerce bırıkıyor.aksam 9 dan sabah 5 e kadar 3 arkadas sadece yakaladıgımız adam bası 1.2 yı gecmıyor.gece yakalanan rapa modelı veya baska bılsı var ıse teknıgını ogrenmek ıstıyorum.
mete hoşgeldin bence lüks ışığın altında avlanmak tarafında değilim rapala mavi renk sırt tarafı koyu mavi renkte olursa verim alırsın sırtı dan vazgeçme derim rast gele.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hoş geldin metehan .

ben şahsen gece avında ışık kullanmamayı tercih ediyorum çünkü ses ve ışık balığı ürkütür.... belki dersin iskelede ışık var ama balık yakalıyolar ,sabit ışıkta olur .sen yakamoz lu akşamları takip et .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim iyi avlar rasgele
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Metehan.Rastgele.
Bornova - izmir