Adamlar yapmışlar.sadece iç anadolu bölgesi biliyor .Alüminyum çubuklar ile daha fazla balık tutuyorlar.Mükemmel bir sonuç.
...............sitesinde süper bir düzen var.balık düzeni ismi ile harika bir ürün.Gezmenizde fayda var diyorum.
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Oltaya Son;Balık Düzeni Geldi
|
Adamlar yapmışlar.sadece iç anadolu bölgesi biliyor .Alüminyum çubuklar ile daha fazla balık tutuyorlar.Mükemmel bir sonuç.
![]()
11-06-2011, 20:26
(Son Düzenleme: 11-06-2011, 20:46, Düzenleyen: Albatros-gr.)
alabalikci yazdı:Adamlar yapmışlar.sadece iç anadolu bölgesi biliyor .Alüminyum çubuklar ile daha fazla balık tutuyorlar.Mükemmel bir sonuç. Mehmet oncelikl ailemiz e hosgeldin paylasim icin teekkurler .. ![]() bir bakalim... ......................... Mehemt ben baktim..da bu site satis sitesi galiba..av urunleri satiyor.. yanlis adresemi baktim yoksa...cok urun var..dogrusu aramadim..hangi acaba adresi buraya koyarsan reklama gorer .ki..yonetimden izinsiz reklam olmasin sadece urunun fotosunu bir koysan..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
11-06-2011, 20:34
Düzenden bazı görseller
beceremedim maalesef.balıkçı reyonu kısmında var.balık düzeni diye geçiyor.saygılarımla
11-06-2011, 20:42
reklam amaçlı siteye adresler vermeyin lütfen. yoksa adminlerimiz tarafından kaldırılır .
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
11-06-2011, 20:44
alabalikci yazdı:Düzenden bazı görseller bak bakalim bu asagidaki duzen mi?
![]()
11-06-2011, 20:52
Bu arada ,Mehmet...ilk mesajina git..oradan duzenleye gir ve o sitenin ismini oradan sil de reklam olmasin..nasilsa duzenin fotosunu buraya ben koydum..
arkadaslar buradan duzeni gorebilirler.... ben alinti yaptigim yerden dikkat edersen sitenin adini sildim.. ........................ gelelim duzene,bu duzen ile burada avlaniyorlar..burada bu duzene KALDIRKOC..derler..yorucudur.. balik veya balik surusu duzenin uzerinden gecerken yukari kaldirirlar ve baligi alirlar...benim bu sekilde avlandigim yok..
![]()
11-06-2011, 21:11
amatör balıkçıya gelmez böyle alet edavatlar,çok balıkta gözümüz yok,kendi payımada çok balık tutanlarıda sevmem,amatör balıçılığın yaşatılması bilinciyle alakalı olmayan bir alet
![]()
11-06-2011, 21:43
serpme ağdan bir farkı yok.Onunla tutacağı balık sayısı zaten tebliğe uymaz.Ticaret yapanlar için yapılmış bir düzenek .Bu düzenek tebliğde geçiyor mu onu bilmiyorum.
11-06-2011, 22:14
Alabalıkçı Ahmet arkadaşım;
İnsallah bu zihniyetle alabalık avına girmezsinde derelerimizi kurutmazsın. Aynı konuyu gördüğüm birkaç siteye yazmışsın ama hepsinde de değerli amatörbalıkçı arkadaşlarımdan payını almışsın. İnsallah bu yöntemle sizlere ve sizin gibilere balık avlamak nasip olmaz...
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Yeni üyemiz aramıza hoşgeldiniz, amatör balıkavcılığını düzenleyen 2/2 tebliğ ve forum kurallarımız çerçevesinde keyifli paylaşımlar dileriz.
Adını verdiğiniz sitedeki düzeneği gördüm,Faruk arkadaşımız da o düzeneğin benzer fotosunu koymuş. Ben de SerenaY66 (İlker) arkadaşımızın görüşüne ve yorumuna katılıyorum.2/2 tebliğde her nekadar bu düzenekten söz edilmese de serpme ağ sınıfına girer.Zaten ağ tatlı sularda yemlik uzatma haricinde yasak,serpme de sadece denizde serbest. Burada konuyu kaldırmamamızın sebebi tebliğe ve vicdanımıza aykırı yöntemleri de uygarca tartışmak birbirimizin eksik yönlerini uygun paylaşımlarla tamamlamak. Bence böyle aykırı düzeneklerin resimlerini de paylaşmakta sorun yok,en azından neyin ne olduğunu anlamamızı sağlıyor.Yeterki yorum ve eleştiriler kırıcı değil yapıcı,eğitici olsun.Kendi adıma burada arkadaşlarımdan çok şeyler öğrendim. Konudaki düzenek benim vicdanıma göre amatörlük ruhuna aykırı.Amatör oltasını elinden düşürmez değil ki son versin.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Manyetik balık yakalayıcı | style_ouf_5 | 6 | 4,829 |
25-01-2013, 21:36 Son Yorum: Antepli 27 |