Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardımınızı bekliyorum kararsız kaldım
yardımınızı bekliyorum
Bul
sinanyaran yazdı:yardımınızı bekliyorum

sinan su sıcaklığı ve üşümene göre değişir bu,genelde yazın suda uzun süre kalıncaksa 3 mm elbise kullanılır kışın ise 5 mm hatta çok soğuk sular için 7 mm kullanılır.shorty yazın işini görebilir ama kışın kullanamazsın.ben 5 mm elbise kullanıyorum yaz kış işimi görüyor.su çok sıcak oldugunda elbisesiz sadece eldivenle dalıyorum.
Bul
nihat abiye katılıyorum,shorty elbise yazın iyi olur ama bence gerekmez;alacaksan 5mm al yaz kış kullan.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
sinan nihatın dediğine katılıyorum nefes yok olsa dalmayı çok istiyorum bazen dalan arkadaşları görüyorum içim gidiyor .
Bul
Sinan 5mm al yaz kış kullan Siyirdim
Bul
bilgileriniz için teşekkürler fakat ben öğrenciyim ve kışın dalma gibi bi lüksüm yok Gulumse . bazı yerlerde yazılar okumuştum, nihat abinin dediği gibi sıcak yüzünden sadece eldivenle dalan insanlar varmış. bende yazın dalacağım için 5 mm elbise almayı gereksiz buldum. 3 mm elbise alsam beni sıcaklarda rahatsız eder mi ?
Bul
hiç bbişii olmaz kesene göre hareket et derğim Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
sinanyaran yazdı:bilgileriniz için teşekkürler fakat ben öğrenciyim ve kışın dalma gibi bi lüksüm yok Gulumse . bazı yerlerde yazılar okumuştum, nihat abinin dediği gibi sıcak yüzünden sadece eldivenle dalan insanlar varmış. bende yazın dalacağım için 5 mm elbise almayı gereksiz buldum. 3 mm elbise alsam beni sıcaklarda rahatsız eder mi ?

Sadece yazın dalıyorsan 3 mm elbise al. shorty sakın alma pişman olursun. Taşlık kayalık yosunluk bölgelerde gezerken shortle rahat edemezsin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Sadece yazın dalıyorsan 3 mm elbise al. shorty sakın alma pişman olursun. Taşlık kayalık yosunluk bölgelerde gezerken shortle rahat edemezsin.

evet aynen katiliyorumSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yalova tatar yazdı:hiç bbişii olmaz kesene göre hareket et derğim Bobo

Aynen tatarım, nekaaa ekmek o kaaa köfte SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi