Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugünlük bu kadarmış
bugün saat 16.00 da iş paydosu avlak yerime gittim. dip kıbrısı ve 3 lü dip oltalarımı (mamunla) saldım biraz kefal 1 mercan hannos karışık tavalık çıktı..akşamda turnayla devam edeyim dedim ama bugün turna yoktu..nasipte ne varsa o...turna için avlaktan bi kaç foto...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ufuk tavayı kızdıracak kadar olmuş.AlkisAfiyet olsun daha bereketlilere
Bul
teşekkür ederim. bu arada turnalar rapalanın boyasını kazıdı. neyle boyayabilirim ben bunu? acaba bi deneyimi olan varmı?
Bul
Adaş tavalığı çıkartmışsın.Tebrikler.Turna beklesin biraz Gulumse
Afiyet olsun Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Oje ile boyamayı dene Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
oje. iyi fikir. teşekkürler.
Bul
Kıbrıs oltandaki iğneler kaç no?. Hazır mı aldın?
Bul
yok hepsini kendim hazırlarım. mustad 1423 8 numara misina shimano 25 no
Bul
Çok iyi.Peki saçaklımı yapıyorsun yoksa direk bedene mi diziyorsun?
Bul
direk bedene bağlıyorum ekmeğin arasına bi taş koyup sarıp dibe atıyorum..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kısmetimiz bu kadarmış iskorpitix 27 3,837 03-03-2008, 11:16
Son Yorum: BABUÇ
  kısmetimiz bu kadarmış iskorpitix 2 1,210 01-03-2008, 01:40
Son Yorum: kozmikbalıkçı
  bugünlük bu kadar verdi deniz maceratorr 18 3,051 17-10-2007, 11:07
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi