Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu sefer hazırlıklı gittik
Geçen haftaki eşkina denememizden sonra dun de iş çıkışı soluğu erdemle bırlıkte yeşilköyde aldık. bu sefer onceden hazırlandık ve sabaha kadar guzel av oldu. bir tane çok büyük bir balık iğneden kurtulmayı başardı. bir tane de aldık. balığı çekerken bır saga bır sola gıtmesı, defalarca balıgın gıdıp gelmesı ve benı denıze çekmesı gercekten harıkaydı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
Rusan masallah bu defa hakikaten cok guzel olmus..tebriklerAlkis
afiyet olsunSeerf
Erdem ile ikinizden guzel av raporlari gelecek artik..Seerf
merakla bekliyoruz..
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
rusan tebrik ederim baba bir balık almışsınızAlkisAlkis
Bul
çok güzel balık almışsınız tebrikler.sabaha kadarki muhabbette karınız.ellerinize sağlık.afiyetle.
Bul
Tebrikler gerçekten de..O mavruşu hanginiz aldı ? Tarttınızmı ?
Hangi yeme atladı ?
Bul
tebrikler güzel av olmuşAlkis
Dalış Eğitmeni
Bul
helal olsun kardeşlerim..harika bir balık almışsınız..ne kadar zevk aldığınızı tahmin edebiliyorum..süper balık..bizde dün akşam gittik ama yeni bir yer denedik tek bir vuruş bile alamadık..tebrikler..rastgele..
Seerf
Bul
rusan erdem harikasınız balık gerçekten sağlammış,kepçe alın yanınıza lazım olacak gibi görünüyor Alkis
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler gerçekten de..O mavruşu hanginiz aldı ? Tarttınızmı ?
Hangi yeme atladı ?

ben aldım Mehmet abi , balıgı tartmadık , canlı teke ile aldık.
Sazanları özledim...
Bul
BALIK and OZAN yazdı:helal olsun kardeşlerim..harika bir balık almışsınız..ne kadar zevk aldığınızı tahmin edebiliyorum..süper balık..bizde dün akşam gittik ama yeni bir yer denedik tek bir vuruş bile alamadık..tebrikler..rastgele..

teşekkürler Ozan abi , inşallah bir daha ki sefere bundan daha da buyuklerını alırsın.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık tutmaya darıcaya gittik.. kaya 15 2,608 28-08-2012, 12:27
Son Yorum: yycolak
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 5,986 06-05-2011, 05:42
Son Yorum: rauf
  Balık tutmaya gittik , inanmıyacaksınız ama odun tuttuk. GÖKSEN 14 2,962 29-09-2008, 23:59
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi