Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rastgele beyler
öncelikle herkese selam aylardır ismini bilmediğim bir balık var onun adını arıyorum bilenler yazsın lütfen resmi yok hepsini yedigim için çekmedim zargan ile zurna karışımı tek alt gagası var kuyruğu sarı mavi  bir yüzey balıgı bilen gören duyan varsa söylesin yoksa hepsini tutup neslini bitirebilirim. fotografı varsa ekleyin lütfen avlanması;topla ekmek.[/b]
Bul
yuksell07 yazdı:öncelikle herkese selam aylardır ismini bilmediğim bir balık var onun adını arıyorum bilenler yazsın lütfen resmi yok hepsini yedigim için çekmedim zargan ile zurna karışımı tek alt gagası var kuyruğu sarı mavi  bir yüzey balıgı bilen gören duyan varsa söylesin yoksa hepsini tutup neslini bitirebilirim. fotografı varsa ekleyin lütfen avlanması;topla ekmek.[/b]

dostum aramıza hoşgeldinz diyorum fakat direkt olarak konuya girmişsiniz.
Forumumuzun faydalı olmasını umuyorum

Sitemizde balıklar bölümünü tarayınız orada zannederim aradığınız balığı bulacaksınız bulamazsanız konuya tekrar değiniriz.

sevgiler.
            kuyruğu sarı-maviyse o FENERBAHÇE balığıdır,dokunma onlara:0507:
Bul
:0507:dostum..büyük ihtimalle baraküdadır..ben baraküdayı antalyada gördüm..birde nternet ortamında.o uzun zargana gibi bir balık..kesin değil ama..bilen vardır muhakkak..ratgelsin..
Bul
öncelikle aramıza hoşgeldin
Bul
      Baraküda resimleri alıntıdır.
Bul
Aramıza hoşgeldin arkadaşım:0507:
Bul
hoşgeldin dostum. doğru adrestesin...
bilgin şaşmaz
Bul
hoş geldin inşallah istediğin bilgiyi bulursun
Bul
ilginize teşekkürler beyler
ismini sordugum balık resimdekilere benziyor ama alt gagası var zarganadaki gibi tek gagalı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rastgele Resim Albümünun guncellesmesi Albatros-gr 5 1,897 14-07-2010, 11:27
Son Yorum: LeVrEkCi
  ÜMRANİYEDEN RASTGELE balıkcızakir1 2 1,468 07-12-2007, 13:37
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi