Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RAuf kaptandan Selamlar.
Kıymetli arkadaşlarım uzun zamandan beri benim ilk göz ağrım olan AMATÖR BALIKCI form'a giremiyor konularımı burada acmak hususunda bir türlü becerip forma giremedim neyseki sorun halledilmiş.
Bu arada sizlerle olmadığım zamanlarda birikmiş konularım müsait aralarla bana ait sayfada ekliyeceğimi siz arkadaşlarıma bildiriyorum selamlar rastgelsin.
rauf yazdı:Kıymetli arkadaşlarım uzun zamandan beri benim ilk göz ağrım olan AMATÖR BALIKCI form'a giremiyor konularımı burada acmak hususunda bir türlü becerip forma giremedim neyseki sorun halledilmiş.
Bu arada sizlerle olmadığım zamanlarda birikmiş konularım müsait aralarla bana ait sayfada ekliyeceğimi siz arkadaşlarıma bildiriyorum selamlar rastgelsin.
merakla konuları bekliyoruz rauf abi,selamlar.Gulumse
Bul
rauf abi bekliyoruz raporlarını.Seerf
Bul
Rauf abi yarına kadar sabret şuan eski resimleri server'a yüklüyorum. Sanırım yarından itibaren siteye resim yüklyebileceğiz.
Bul
merakla bekliyoruz Rauf abiSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Rauf abi bekliyoruzWinkSmile
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
rauf abi, sizi ve o güzel raporlarınızı inanın, çok özledik. merakla bekliyoruz. saygılar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
yarın akşam daha rahat olur kaptan .raporlarını dört gözle bekliyoruz ayrıcada burda olmayı özledik .AlkisAffetSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Merak ve sabırsızlıla bekliyoruz Rauf abicim.AlkisHi
Bul
rauf abi bende raporlarını sabırsızlıkla bekliyorum.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi