Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coris julis - Güneş balığı Ne işe yarar ?
Merhabalar.

Bu Güneş Balıkları oltama sıkça gelen balıklar arasında. Acaba yenir mi ya da yem yapılabilir mi?

Saygılarımla.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Lapin balığı türünden olan bu balık otluk alanda çok olduğundan,burada ot balığıda diyoruz oltadaki yemlerin düşmanıHadiordanyem olarak kullanıyorumGulumse
Bornova - izmir
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimlapin se kamil yenir diyor .bizde 5 kişi (kamil de dahil) yakalayıp yiyoruz.HeheSeerf
Sizin yediğiniz balık lapinin bu türü değilSiyirdimasıl lapin buna beş çekerHappySeerf
Bornova - izmir
Bul
valla mısır unuyla tavada çevirdinmi güzel oluyor ben denedim o 5 kişiyide 6 yapalım bende dahilim o katogoriye...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
Bizim ordada olta düşmanı bunlar. Bende sırtıya bi deniyim bu sene, renkleri güzel Siyirdim.
Bul
Gelin balığı da diyoruz biz bu balığa. Denizden çıktıktan bir süre sonra vücudu salya gibi salgı bırakıyor kaygan kaygan.Smile Hiç yemeyi düşünmedik genelde martılara atarız tekneden.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
şöyle bir bakarım gözüm kestirirse temizler yerim kısa ve net Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
martılara yem olur sadece veya mezgite yem yaparım.Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:şöyle bir bakarım gözüm kestirirse temizler yerim kısa ve net Happy
Alkis
iŞTE BUDUR.
Seerf
Bul
nihatkr yazdı:Alkis
iŞTE BUDUR.
Seerf

ustam en kötü deniz balığı birçok tatlısudan güzeldir bunu bilmiyorlar galiba Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güneş GuRoL 0 4,120 21-12-2005, 14:23
Son Yorum: GuRoL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi