Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekneden Yapay Balık Sürüsüyle ( Teaser System) Sırtı
Merhabalar.
Sırtı konusunda tecrubem az merakım çok olduğu için sürekli birşeyler araştırıyorum. Kafamda bunları kurmaktan yoruluyorum artık "yapsam olur mu, işe yarar mı " diyeSiyirdim.
İşte yine araştırmalarım sırasında Teaser denen bir sistemle karşılaştım. Forumumuzda herhangi bir bilgiye raslayamadım. Belki farklı bi başlıkta bahsedilmiş olabilir Mahcup.
Bu sistemi kullanan arkadaşım, ustam varsa bilgisine başvurmak isterim kullanmadan önce.
Kullanmadan önce kendim yapmayı bile düşündüm düzeneği kafamda Siyirdim
Yerli bi sitede de reklamını gördüm ancak yabancı bi siteden linkini verecektim ancak mesaj sayım link vermeye yeterli değilmiş Snifsinf
http://www.alltackle.com/teasers.htm
Boşluklara nokta gelecek Gulumse
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.
Bul
Verdiğiniz linke baktım görsel olarak güzel düzenekler.Ama hep derler ya önemli olan bizim değil balığın beğenisi.Site İngilizce, pek bilgi sahibi olamadım; nasıl kullanılır ? çapari gibi sallanılırmı ? sırtı mı çekilir anlayamadım.Ama bu düzenekler misina ile merkezden çekildiğinde böyle düzenli dururmu ? aksiyonu nasıl,diyelim yandan bir sahteye balık asıldı;takımı çektiğinizde düzenli gelirmi ? yoksa birbirine mi girer ? sistemin bağlandığı çubuk balığı ürkütür mü gibi sorular oluştu kafamda.Yine de enteresan bir fikir.Paylaşım için teşekkürler.
Ben şahsen hiç görmedim,kullanan ve bahseden arkadaşım da yok.Gelecek yorumları merakla bekleyeceğim..
Bul
bence bu büyük balıkları cezbetmek için (örneğin kılıç balığı gibi)kullanılan malzemelerden gibi geldi.tabiki iddia etmiyorum sadece olabilir dedimMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tekne arkasından çekilerek kulllanılan bi yöndem. Anladığım kadarıyla amaç

dediğiniz gibi büyük balıkların ilgisini çekebilmek.

Ve anladığım kadarıylada ortadaki son sahteyi daha albenili yapıyolar ve kanca

sadece ona takılıyo dengeli çekim için. Su üstünden gelen şeklide var bu yatay

olanları sanırım hafiftende sürüyle zıplayan balıkların sesini taklit gibi. Şemsiye

tarzı olanlarda derinden çekmek için sanırım.
Bul
Lakerda yazdı:Verdiğiniz linke baktım görsel olarak güzel düzenekler.Ama hep derler ya önemli olan bizim değil balığın beğenisi.Site İngilizce, pek bilgi sahibi olamadım; nasıl kullanılır ? çapari gibi sallanılırmı ? sırtı mı çekilir anlayamadım.Ama bu düzenekler misina ile merkezden çekildiğinde böyle düzenli dururmu ? aksiyonu nasıl,diyelim yandan bir sahteye balık asıldı;takımı çektiğinizde düzenli gelirmi ? yoksa birbirine mi girer ? sistemin bağlandığı çubuk balığı ürkütür mü gibi sorular oluştu kafamda.Yine de enteresan bir fikir.Paylaşım için teşekkürler.
Ben şahsen hiç görmedim,kullanan ve bahseden arkadaşım da yok.Gelecek yorumları merakla bekleyeceğim..

Kaptanım,başlığı direk google aratırsan çıkan sayfa türkceye çevriliyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Kaptanım,başlığı direk google aratırsan çıkan sayfa türkceye çevriliyorGulumse
Dediğini yaptım Orhan kaptan da..google çeviriyi çevirmek için de bir program gerekli..Smile ..marketim'de gördüm ama fazla teferruat yok ve bizim şartlarımıza göre pahalı bir sistem.Ama sistemin mantığı hakkında kabaca fikir sahibi oldum..
Bul
teknik olurda şemsiye sistemi diyor.altına her zamankinden fazla ağırlık bağlamak lazım sahtelerin karışmaması için.bide çok yavaş bi şekilde salmak lazım aşağıya ama sığ yerlerde daha verimli olabilir bence .Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ülkemizde de satıldığını daha önce görmüştüm. Tek bir sahte yerine sürü halinde gezen balıkların görüntüsünde sahteler. karışmazsa bence çok etkili olabilir. Fakat sahte kullanımında limit yok mu ben var dıye bılıyorum ?
Sazanları özledim...
Bul
balığın bol olduğu zamanlar denemek lazım bu sistemleri,
daha önce tekli ipek gezdirirken çaparisini kullanmaya başladık rapaladada bu sistem denenebilinir ama nerde o bol balıklarGulumse
Bul
Bakalım bu yaz balıkların durumu nasıl olcak bizim bölgede, kısmetAffet.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sırtı malzemeleri ALTAYLI 16 5,685 15-07-2008, 09:13
Son Yorum: fotokopici
  sinarit,akya,turna. orta su için sırtı... ANTALYALI07 20 5,949 07-12-2007, 16:38
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi