Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
saklı kalmışlar
bu resimler 42010 nisan ayında uzun yaylada çekilmişlerdi ama arada kaynamış ayakla ölçümü ararken yayınlanmadığını farkettim Siyirdim örenşehir yine o günde bayağı bir turna almıştıkSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Çok guzel bır yer , turnalarda oyle Kamil abi . Öyle çok özledim ki turna yakalamayı..
Sazanları özledim...
Bul
kamil abi oralarda balık tutmakta insanı amma rahatlatır diye geçti içimden Seerfbiraz daha karıştır abi daha ne saklılar çıkar senden kimbilir Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil abi oralarda balık tutmakta insanı amma rahatlatır diye geçti içimden Seerfbiraz daha karıştır abi daha ne saklılar çıkar senden kimbilir Alkis

adamım eskiyi karıştıramıyorum fazla ne nerede karışık bir durumda şu an benim harddisk 4 tane harddisk ne nerede belli değil Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
rusan yazdı:Çok guzel bır yer , turnalarda oyle Kamil abi . Öyle çok özledim ki turna yakalamayı..

sağol ruşan bende özledim ama yasak başladı 1 nisanı bekleyeceğiz artıkHadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
8.ci resmi çekmek için tam yarım saat yol yürüdüm karşıya geçmek o kadar zorkiHadiordan tabii birde o taraftan yokladım balığı Happy iki tane zor almıştım
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Karıştır,karıştır bakalım daha neler cıkacakHappygözümüz bayram etti tebrikler KamilAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Karıştır,karıştır bakalım daha neler cıkacakHappygözümüz bayram etti tebrikler KamilAlkisSeerf

abi karıştıramıyorum eskileri saklılar Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:AlkisTebrikler Angaralı gezginci yayıncı durnacı Emmi.AlkisSeerf

çıtırım yoksa kıskanıyonmu? Siyirdim teşekkürler ustam61
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanne kıskanacam ki.bende bu gün saat 11 den 16 :30 a kadar ırmaktaydım.kafa dinledim,balık tuttum, geri bıraktım,piknik yaptım,sıcak ve soğuk bir arada yaşadım. kırmıyla işaretli olan kim?HeheHehe

ne dediğini anlamadım işaretli olan harflerde bi değişiklik varda açıkla hele bi banaSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi