Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercan avi (video)
16/11/2008 pazar gunu Ahmet(mariner8)ile mercan avindaydik..
O gun 6 dakikalik bir video cekimi de yapmistik.O video kenarda duruyordu...Bu soguk kis gunlerinde bu mercan avi belki biraz da olsun icimizi isitir diye dusundum...
Videonun youtube`e yuklenmesinde emegi gecen Serkan(crannium)a buradan da ayrica tesekkur ederim76.

iyi seyirler

http://www.youtube.com/watch?v=ytTq16TxGI8
[youtube]ytTq16TxGI8[/youtube]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Valla Faruk abi öyle bir ısıttı ki; cız cız diye sesler geldi içten, üstelik az önce pazardan geçerken mercan ve mırmırları görünce içimde gitmişti,Gulumse
Abi oltada ne tatlı gezdirdin mercanları yaw,Smile video için çok teşekkürler abiAlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Valla Faruk abi öyle bir ısıttı ki; cız cız diye sesler geldi içten, üstelik az önce pazardan geçerken mercan ve mırmırları görünce içimde gitmişti,Gulumse
Abi oltada ne tatlı gezdirdin mercanları yaw,Smile video için çok teşekkürler abiAlkisSeerf
bir cizilti sesi ..daha buralardan duyuldu Omer..megerse senden geliyormus Omer..Siyirdim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler vede teşekkürler Faruk kardeş bu videoyu bizimle paylaştığın için."ah ulan şu kayıkta olmak vardı şimdi" diyen benim gibi kaç kişi vardır?SiyirdimHeheHehe
videoyu izlerken benimde icimden gecti..simdi o merada olmak vardi...Seerf
Bul
elinize sağlık bu kış havada güzel geldi seyretmesi tebrikler.AlkisSeerf
Bul
Av raporlarınızı ve fotolarınızı imrenerek izliyordum.Bu video ile de yaşamış gibi oldum.14-15 m.lerden mercan-karagöz alıyorsunuz.Gerçekten meranız çok güzel korunmuş..
Avda ve videoda emeği geçenlere teşekkürler..Alkis

(Faruk kaptan,Ahmet'in avladığı iri mercanı kendine mi ayırdın;ayrı livarda gördüm Siyirdim)
Bul
aslında en güzeli yazın çekim yapıp kışın bu boş zamanlarda konu yaratmak bu daha güzel olabilir.
teşekkürler faruk abi eynen benimde içim bi cızzz etti GulumseSeerf
Bul
allah biliyorya benimde cız etti ama ne cızzAlkisakrabam harikasınız 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
foto işini bırakmışsın, görüşmeyeli. videoculuğa başlamışsın abi. tebrikler... artık gittiğin yere kameranı da götürürsün.SiyirdimHeheAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Lakerda yazdı:Av raporlarınızı ve fotolarınızı imrenerek izliyordum.Bu video ile de yaşamış gibi oldum.14-15 m.lerden mercan-karagöz alıyorsunuz.Gerçekten meranız çok güzel korunmuş..
Avda ve videoda emeği geçenlere teşekkürler..Alkis

(Faruk kaptan,Ahmet'in avladığı iri mercanı kendine mi ayırdın;ayrı livarda gördüm Siyirdim)
tesekkurler Mehmet abi..
o avin yapildigi tarihte siteye uye degildim..fakat Ahmet uyeydi...rapor girmis..
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=8707

cevaplara bakiyorum da..o zaman sen ve Nihat iyi tahminde bulunmussunuzAlkis..o meradan cok rapor gelecege benziyor demissiniz...aynen dediginiz gibi oldu..gecen 2 senenin icinde..benden,Ahmet ten..Hakan-Serkan ikilisinden oradan cok raporlar geldi..
buyuk mercana gelinceSiyirdimHappy..kimin aldigini hatirlamiyorum..sadece baliklari az iken kovaya..cok oldugunda ezilmemeleri icin kasaya koyuyoruz..oradaki kasanin icinde baliklarin uzerinde poyrazdan kurumamasi icin islanmis havlu var..diger baliklar havlunun altinda...

Not:video gorseli icinde ayrica tesekkurler Mehmet abi..guzel olmus//eline emegine saglik

LeVrEkCi yazdı:aslında en güzeli yazın çekim yapıp kışın bu boş zamanlarda konu yaratmak bu daha güzel olabilir.
teşekkürler faruk abi eynen benimde içim bi cızzz etti GulumseSeerf
hicte fena fikir degil Nihat..bu gun burada kar yagisi vardi..serkan bu sabah tel.cekti..abi o videoyu youtube`a yukleyeyim mi dedi..o video onda da vardi..sagolsun yukledi...ve paylasim zamani bu soguk gunlerde super oldu sanirim
Kamil ILIPINAR yazdı:allah biliyorya benimde cız etti ama ne cızzAlkisakrabam harikasınız 76
sagol Kamil..ciziltilari duyuyorum..
aynen benden de cizzzzz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kuşadası Balık avı günlüğü 07 11 2010 ( Video ) Cenk bayraktar 14 5,329 27-02-2012, 16:37
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2008 Sarıyer Nostalji video Uzun_ahmet 46 9,063 27-07-2011, 13:07
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi