Yorumları: 240
Konuları: 35
[attachment=1901]arkadaşlarla çinekop sarıkanat avlamk için dragosa gitmeye karar verdik...canlı istavritlerimizi kesip oltalarımızı salladık denize...1 saat bekledik ve tek bir vuruş alamadık...pelicanın prences marka rapalayı diğer olama takıp at çek yapmaya başladım...daha 5. atışım olmamıştı ve balık üzerindeydi...iki kerede peşinden levrek geldi ama ne hikmetse bir türlü rapalaya atlamadılar...bayramın son günüde bir palamut aldım fakat resmini çingene palamutu olduğu için çekmedim ve direk dolaba koydum...bu aralar palamut çok sanırım bu kadar kıyıladıklarına göre...neyse hepinize rastgele saygılarımla....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
dostum şu levrekler nerede yaww anlamadım kenardan atçek rapalanın peşinemi takılmışlar eger dogruysa o zaman oraya müdahale etmek lazım silikon yem dene bence yada mümkünse canlı yem dene neyse aklm kaldı iimi rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Evet kartallı güzel yer secmişin her an balık yapar o yer günleri ve saatleri geldi oranın 1 haftadır ordan balık alıyoruz lüfer palamut torik var ..
Levrekci yazdı:dostum şu levrekler nerede yaww anlamadım kenardan atçek rapalanın peşinemi takılmışlar eger dogruysa o zaman oraya müdahale etmek lazım silikon yem dene bence yada mümkünse canlı yem dene neyse aklm kaldı iimi rastgele ![74 74](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/74.gif)
silikon olabilir ama canlı yem o kadar bolki kıyıda sanmıyorum gelsin...rapalanın tam dibinden kayaların önüne kadar geliyor balık ha daldı dalacak derken tekrar agrasif bi şekilde törnistan...hem bu ilk değil levrekçi geçen 1 ay önce yedi sekiz parçalık bir sürü gelmişti tam kıyıya yakın onlarada ne varsa çalıştık yok ve çok uzun süre gümüş balıklarını çıkarmadılar ne rapalaya vurdular ne tekeye ne kaşığa...bir görünüp bir kayboluyorlar anlayacağın...ama tam kıyılıyorlar nerdeyse taşların üzerine çıkacaklar inanki...
ne olursa olsun benim av yaptıgım yerdede canlı yem çok zaten ona geliyorlar sizi görüyorlardır bi tekneyle denemek lazım orayı aliçoyla bi yoklamak lazım önce bi arayı düzeltmek lazım tabii şimdi saldırıyordur balıklara afala senden resim çektirmek için balık isteyebilir bu aralar ararsa şaşırma.
o levreklerle ilgilenmek lazım dostum bi yanlış var onu çözmek lazım yada tekneyle girip almak lazım
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Levrekci yazdı:dostum şu levrekler nerede yaww anlamadım kenardan atçek rapalanın peşinemi takılmışlar eger dogruysa o zaman oraya müdahale etmek lazım silikon yem dene bence yada mümkünse canlı yem dene neyse aklm kaldı iimi rastgele ![74 74](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/74.gif)
Nihat,senin onlarla bir ilgilenmen lazım,Aliço şimdi bizim sularda lüfer kovalıyordur.Hadi rast gele...
tekneyle orada avlanabileceğini sanmıyorum neden dersen kıyı lüfercilerle dolu ve rahat çalışamazsın...ragot zarganalar var silikon onla alan duydum başka illerde...burda iş yaparmı bilmiyorum ama yakındır mutlu sona ulaşacam içimde hiç yitirmediğim bir his bana alacaksın diyor...görüşmek üzere....
valla o şimdi pazartesi resimleri göndermek için saldırmıştır balık peşine dur bi arıyım bakiim ve yazıyım neler tuttugunu 2 dk müsade
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)
evet tam tahmin ettigim gibi ne kadar bana kızgın olsada dostlugumuzdan bilgileri verdi bide yarın için davet etti saolsun bugün 11 zarganayla 13 lüfer almış bu gece lüfer süzüp yarın devam edecekmiş 29 ekim oluşundan dolayı 100 ün üzerinde zargana süzecegim diyor bakıımm bende ayarlıyabilirsem yarın takılacagım ona.
çok kızmış dalga gectigim için o yüzden çookk balık tutacak dostum benim yaaa çok gülüyorum halimizee
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
)haa bide kenar balıkçısının takımını çekmiş akıllanmadıki dostum benim halaa kenardakilerle ugrasıyor
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Ninat,o takım benim olmasın.Evvelki gün ben taktım birinin sürtme takımına.Bizde kıyı dan pek lüfer olmuyor,zaten kıyıdan lüfer çekmek zor iş,çok bolluk olması lazım.onlu yem liyle izmarite atıyorum,biraz uzun tutmuş takımı,farkedemedim,üzerine attım.Benim iki iğnem kopmuş,onunkini bilmiyorum ama Alinin tekneye benzemiyordu.Mavi bir tekneydi. :0507:
yok bugün lüfer hırsızına takmış sanırım kenardan atanların lüfer takımı dedi mantarlı hırsızlardan olabilir.bu arada geceleri kalender tarabya arası benim parke ustaları avlanmaya başlamışlar yemlide sarıkanat çıkıyormuş 2 gece önce kova kova almış millet.bidaha bol oldumu haber verin dedim online hemen yazarım siteye bende giderim ava ben yakınım o tarafa