Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sitemizin kuruluşu ve geçmişi..
sitemizin geçmişini bilen var bilmeyen var ben bildiklerimi anlatmaya çalışayım..
siteye ilk 2000 yılında http://balikavi.20m.com/ bu adresten üye olarak http://balikavi.20m.com bu resimi göndermiştim oktayda saolsun yayınlamıştı ve o şekildede tanışmıştık...
sonrasında 20-12-2005 senesinde oktay siteyi foruma çevirdi ve banada email attı bende merak edip hemen üye oldum ama forum nedir ne yapıyoruz bilmiyorum hatta başka sitelerde bile forumlara girmiyorum.
zamanla forum nedir öğrendim ve ogün bugündür sitedeyiz.
20-12-2011 tarihinde sitemizin yıldönümüdür kısmetse 5.seneyi bitiriyoruz.eğer 2000 yılında site direk forum olsaymış şimdi heralde memleketteki en büyük balıkçı forumu biz olurmuşuz diye hep düşünmüşümdür.
iyiki o zaman siteye resim yollamışım oktayda iyiki ilgi göstermiş ve resimi yayınlamış teşekkürler oktay AlkisSeerf
not:ilk levrek tarifimi de o siteden almıştım ve geliştirere kbugünki haline getirdim Seerf
Bul
Eline sağlık Nihat kısa ve öz Alkis
Bul
gelismelerin boyle oldugunu bilmiyordum..Alkis
tesekkurler Nihat..Seerf
o tarih icin ozel bir seyler dusunmek gerekSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ustam61 yazdı:Alkisforumun 6.yaşına girmesi sebebiyle bir org. düzenle o zaman Nihat ım.18/19 u cmrtesi-pazara geliyor.koca bir pasta üstünede 6 levrek dikersin.levrek bulamazsan istavritte olur.SiyirdimHeheHehe
yaparım çatır çatır çatlarsın Gulumse
Bul
sizlerin sayesinde hem bulunduğumuz il den hemde türkiyenin her yerinden (bir de greek ten)çok değerli dostluklar oluşturduk.bilgileri pekiştirdik,acı tatlı günlerimizi paylaştık.
sitenin nice kuruluş yıl dönümlerinde birlikte olmak dileklerimle,
bu sitenin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
[quote=LeVrEkCi;318852
20-12-2011 tarihinde sitemizin yıldönümüdür kısmetse 5.seneyi bitiriyoruz.:seerf:[/quote]
Ortak kim yapıyordu böle satır aralarından yanlışları yakalıyordu yaw, bende ona özendim senin yanlışını yakaladım sanırsam Siyirdim
hayırlı olsun ,valla iyiki kurmuşsunuz siteyi, bende 2006 denk getirmişim,sonra bayağı arazi olmuşum ,daha sonrada pişman olmuşum arazi olduğuma, tövbekar yoklamalara gayrisiz katılmışımGulumse
Allah muhabbetimizi bozmasın,patrona lilyum göndermiştim ortak sanada fesleğen göndereyim,kuruyunca tariflerinde kullanırsın bariSmileHappy
[Resim: U7HRRvCl.jpg]

pardon yaw yanlış oldu alttaki alttakiSiyirdim

[Resim: feslegen.jpg]
Bul
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Benim hayatım değişti sizlerle tanıştıktan sonra.Daha ne diyeyim.
Hepiniz harikasınız.İyiki varsınız.76AlkisSefiomRoseBiggrin
Bul
Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun, gönlümüzdeki balık ve deniz aşkı bizleri bu kadar yakınlaştırıyor.
Bu ortamı sağlayan dostlara teşekkürü bir borç bilirim. Alkis

İyi ki varsınız. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
hayırlı olsun bakın ne güzel dostluklar arkadaşlıklar kuruldu saol patron.ve emeği geçen herkese AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu sitenin oluşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi