Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GERÇEK YAYIN AVCILARI YER VE YÖNTEM PAYLAŞIN LÜTFEN
YAYINI KAÇLIK MİSİNA KAÇLIK İĞNE,İĞNE BEDENİ İP Mİ MİSİNAMI,YEM OLARAK EN ETKİLİ CANLI YEMDEN CANSIZ YEME DOĞTU VE MEKAN OLARAK ANLATIRSANIZ ALLAH RAZI OLSUN DERİM.BİR DE EN İRİ SAZANLARI NERDE BULABİLİRİM.KOCAELİ GEBZEDE OTURMAKTAYIM..
Bul
kardeş o işler için kamil abinin sayfasına bak orada bulabilirsin zaten kamil abi yazını okursa sana yardım edecektir.birde üstad ankaralı karebalçık abiye sor
Bul
SLM kardeş yayın icin biz siyah sülük kullanırdık birde canlı balık dene derim balık olarakta gümüş taka bilirsin fazla uzaga atma kenara bırak kıyı icin birde barikat yapabilirsin 10 15 metre kalın misineya 10 tane kadar köstek şeklinde igne bagla misinanın iki tarafınada pet şişe yen olarakta sülük kullan gece konaklayacagın zaman dene
Bul
Barikat tatlısularda kullanmak yasaktır.Tatlısularda barikat kullanmayalım arkadaşlar,barikat kullanılacak yer denizlerimiz.Diğer oltalara nazaran yayın barikata çabuk düşer fakat malesef herkes barikat kullanırsa akarsularda yayın azalır.Hoş değil adamlar ağ bile atıyorlar.Ama biz yasaklara lütfen uyalım.
Bul
arkadaşım yayın dedinmi akan sular durur. yayının en çok çıktığı yer olarak biz SİVAS şarkışlayı tercih ediyoruz. gece ve gündüz balık heran oltaya düşüyor. 10 bilyalı makine, 3,5 mt. korbon kamış, ultrabryt ip misıne (0,30). iğne ise 02 uzun bedenli iğne kullanıyoruz. yem: bulabilirsen SÜLÜK siyah veya kenarı fosforlu at sülüğü de derler. barikat ve ağ kullanmayın lütfen. hiçbir zevki yoktur o balığı kamış olta ile yarım saat uğraşa uğraşa kolların yorulacak o zaman zevkine doyamazsın.
birde kıyılara şıpırtı olta atabilirsin. gümüş veya çay balığını iğneyi sırtından tak kıyıdan suya doğru bir birbuçuk mt. çatl bir ağaç uzat balığı çatalın ortasından suyun üzerinde kalacak kadar bırak balık suya dalamasın aynı zamandada ölmesin öyle ayarla çatl ağcın arkasını suya paralel gelecek şekilde toprağa sapla misinenin arkada kalan kısmını geride bir ağca veya taşa bağlamayı unutma. rastgele
Bul
bilgiler için sapolun üstadım yapacaksınız benide tatlısucu en sonunda
sevgiler
evet teşekkürler paylaşım için.bu yaz sivaslara bizi de götürün de gözümüz gönlümüz şenlensinSmile
Bul
Gelin başımız üstünde yeriniz var.Misafir ederiz.
Bul
yav arkadaşlar hakketten güzel anlatmışlar teşekkür ederim.
Bul
Arkadaşlar bence avcılıkta altın kural balık avlanacak bölgede avlanması düşünülen balığın hangi yeme alışık olduğunun bilinmesi ve buna göre yem kullanılmasıdır. ben gediz nehrinde yaklaşık 150gr kadar bir sazanı (sazan yavrusu.çapak diyoruz biz buna) yem yapmak suretiyle 12kg lık bir yayın balığı yakaladım. bölgenin analizinin iyi yapılması lazım. orada daha önceden avlanan arkadaşlarla konuşup yem konusunda bilgi almak lazım çünkü balık heryerde aynı yemi yemeyebilir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Turna ve testere için bir yöntem deniz bayraktar 8 2,814 01-07-2014, 22:56
Son Yorum: turna
  yunan balıkçıların kıyıdan büyük balık avlayabilmek için geliştirdikleri yöntem beyazzenci 67 19,953 03-12-2010, 20:57
Son Yorum: style_ouf_5
  Mırmır için ege kıyılarında tavsiye lütfen. blue_zaire 7 2,918 12-09-2007, 19:04
Son Yorum: sobreviviendo
  Olta alacağım lütfen tavsiyelerinizi alabilirmiyim!! blue_zaire 5 2,846 21-08-2007, 22:43
Son Yorum: summer1977
  yayın ve sazan avı için bu takım yeterli mi sarıyerli 3 2,397 09-07-2007, 16:30
Son Yorum: sarıyerli
  oltaya sardalya takma (ilginç bir yöntem) Salih Reis 12 5,776 05-07-2007, 15:16
Son Yorum: Lakerda
  çanakkaledeki ustalar lutfen yardım gokhan_27 10 2,622 22-05-2007, 23:11
Son Yorum: RaPaLaCı
  yayın balığı makrol 15 3,899 17-01-2007, 12:02
Son Yorum: avcıhakan
  yayın için takım,yem,teknikler nelerdir GÖKSEN 17 5,080 10-01-2007, 11:58
Son Yorum: kaşalot
  yardım lütfen Espiyeli 7 2,382 18-10-2006, 08:24
Son Yorum: Espiyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi