Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NeRDeN BaŞLaMaM GeReK ?
Ben balık tutmaya yeni başlicam o yüzden sizden öneri ve bilgi istiyorum. ilk olarak kolay tutulan balıkları ve onları tutmak için gerekli ekipmanları merak ediyorum.Olta balıkçılığını başlamam, sevmem ve devam etmem için lütfen yardım edin ? Affet
Bul
cem aramıza hoşgeldin,
öncelikle en kolay balıkçılık olarak çapariyi tavsiye edebilirim,
yemli 3 köstekli takımıda tavziye edebilirim.
kıyıdan av yapacaksan ve yer çapari atmaya müsaitse en kolayı çapari avıdır yem derdi yoktur.siteyi biraz dolaşırsan birçok konu açılmıştır konu içlerinde takıldıgın yerler olursa sorarsan en kısa zamanda cevaplar gelecektir.
rastgele.Alkis
Bul
Aramıza hoşgeldin Cem.Antalyayı bilmesemde o bölgede avlanan arkadaşlar kıyıdan yemli av yapıyorlar.Bunun için kamış ve makina alımı için bir miktar para harcaman gerekecek bu malzemeleri aldığın yer olta takımı hazırlamanada yardımcı olacaklardır.Daha az parayla bu işe başlamak istiyorum dersen kasnaklı olta en uygunu,bunun içinde hazır takımlar var.Bol şanslar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
cem kardeşim istersen bir daha düşün bir başladınmı işin çok zor bırakamassın.. etrafta balık tutanları incele bu işi bilen birinden yüz yüze yardım al.. yoksa çok para harcarsın.. hayırlı olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
cem hoşgeldin takım konusunda acele etme derim almışken iyisini al sitemizi dolaşırsan istediğini bulma şansın var rast gele.Alkis
Bul
Güzel paylaşımlar dileğiyle hoşgeldin. En güzel yerde başladın bile, hayırlısı olsun.Alkis
Bul
oncelıkle aramıza hosgeldın ve tam yerıne geldın cem.
forum ıcerısınde detaylı aramalar yaparak ıstedıgın bılgılere ulasabılırsın.
gerektıgı takdırde ıstedıgını sorarakta ogrenebılırsın.

hadı rastgele
Bul
hayırlısı olsun cem aramıza hoşgeldin.
kıyıdan tavuk göğsü yem ve üçlü dip takımıyla başla zamanla kendiliğinden gelişir herşey rastgeleAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bu arada bende yenı basladım sayılır.
ılk yaptıgım sey once kendıme olta aldım.sonra balıga gıdecegım yerı sectım.bı gun oncesınden oraya gıdıp balık tutan abılerı ızledım bılgı aldım.
sonra sabah 4 te kalktıgım gıbı dooooğru balıga.
hazırlıgımı yaptım oltamı hazırladım ya Allah dedım attım denıze.sonuc olarka ogleye akdar 1.5 kg ıstavrıt aldım.
ılk deneyım olarak benım ıcın cok ıyı bı av oldu.
daha bolları senın olsun inş.
kolay gelsın
Bul
yardımlarınız için çok teşekkürler hoşbulduk buradaki saygı sevgi ve aile ortamı çok hoşuma gitti arastırdıgım pek çok formdan en iyisini burası olduguna karar verdim ve abilerimden bilgi alayım dedim herşey için çok teşekkür ederim en ufak sıkıntılarımda bol bol rahatsız edicem Smile Herkese Rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  belge mi gerek MuRGaNi 6 1,319 22-04-2013, 20:32
Son Yorum: SpinAvcısı
  caddebostan tarafında nerden iyi takım alabilirim? djborga 1 1,401 13-06-2010, 19:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  kadıköyde nerden balık tutabilirim?? gfbkabus 17 3,333 05-05-2008, 13:59
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi