Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız
Sevgili arkadaşlarım,

Lüfer sülalesi ile olan aşkım bu gece bütün güzelliği ile sürdü ve sürecek.Ona olan aşkımı anlatabilmem ve dile dökebilmem mümkün değil.Bu gece müthiş bir mücadeleye giriştik.Çok hareketli bir gece yaşadım.Yanımda bu gece çok sevdiğim,Hüseyin Deniz kardeşim vardı.Oda çok mutluydu bu gece.Birlikte hem avlandık,hemde muhabbet ettik.Müthiş Lüfer avı heyecanını doyasıya yaşadık.Bu gece av şeklim "yemli gezdirme" idi.Yani spin kamış,spin makina ve hırsızlı zokalı takım.Yemimiz taze İstavrit.İstavrit'lerin küçükleri şakşak için çok uygun olduğundan,genellikle bu yemi tercih ettik.Şakşak yem,İstavrit'in her iki tarafını kuyruğundan başlayarak kesildikten sonra, ortada kalan iskeleti çıkarılması ve yemin lüfere hazır hale getirilmesidir.Lüfer'in en çok sevdiği yemlerden biridir.Zokalı-hırsızlı takıma takılışı ise,önce hırsız iğne İstavrit'in galsamasından geçirilir.Daha sonra ise,zoka iğnesinin İstavrit'in ağzını alttan üste doğru geçirilerek,kapatılması şeklindedir..Bu av şeklinde kamış, olta atıldıktan sonra önce su üstünde,sonra suyun ortalarında ve son olarak dipte hafif hafif çekilip bırakılarak, balığın oltaya atlaması beklenir.Size kısaca anlatmaya çalıştığım bu av şekli,kıyı avcılığında çok etkili bir avlanma şeklidir.Mutlaka deneyiniz.İşte ben ve Hüseyin denedik bakın neler aldık.

[Resim: img17201g.jpg]

Değerli kardeşim Hüseyin Deniz

[Resim: img17401i.jpg]

[Resim: img18001f.jpg]
Bul
[Resim: img17801.jpg]

[Resim: img17501.jpg]

[Resim: img1810101.jpg]

[Resim: img18201.jpg]
Bul
[Resim: img18301.jpg]

[Resim: img18501.jpg]

[Resim: img18701.jpg]
Bul
[Resim: img18801c.jpg]

[Resim: img19201.jpg]

[Resim: img19301.jpg]

[Resim: img18901w.jpg]
Bul
[Resim: img19601ek.jpg]

Allah hepinize nasip etsin...
Bul
bereketli olsun cahit abicim.
baştan sona çok zevkli bir av olmuş. av sonu resimlerin görüntüleri harika keyifle başlayan av keyifle sona ermiş devamı daha bol olur inşallah.
hüseyin deniz abimizede selamlar sevgiler rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Cahit Abicim ben zaten bu balıklar aklıma geldikçe kendimden geçiyorum.Avı,tadı,heyecanı herşeyi mükemmel bu mübarekler hakkındaki her türlü bilgiyi ve anlatımı dikkatle izliyorum.Ama buralarda bulmak zor olduğundan her karşılaşmamız kara sevda gibi acı veriyor.Maalesef yapacak bir şey yok.SnifsinfSana afiyet şeker olsun.Bari fotolarını gördük teşekkürler.AlkisHüseyin beye hürmetler.76
Bul
Keyifli avcılık olmuş Cahit beyAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun cahit abicim.
baştan sona çok zevkli bir av olmuş. av sonu resimlerin görüntüleri harika keyifle başlayan av keyifle sona ermiş devamı daha bol olur inşallah.
hüseyin deniz abimizede selamlar sevgiler rastgeleAlkisSeerfAlkis

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.Sana da nasip olsun.
Bul
yycolak yazdı:Cahit Abicim ben zaten bu balıklar aklıma geldikçe kendimden geçiyorum.Avı,tadı,heyecanı herşeyi mükemmel bu mübarekler hakkındaki her türlü bilgiyi ve anlatımı dikkatle izliyorum.Ama buralarda bulmak zor olduğundan her karşılaşmamız kara sevda gibi acı veriyor.Maalesef yapacak bir şey yok.SnifsinfSana afiyet şeker olsun.Bari fotolarını gördük teşekkürler.AlkisHüseyin beye hürmetler.76

Sevgili Yalçın,Lüfer avcılığına başlarsan,diğer avları bırakırsın.Bu öyle bir aşk ki silmen mümkün olamıyor.Beynimdekileri dile dökemiyorum.Yani ona olan aşkımı anlatamıyorum.Onunla o mücadeleyi,o güzelliği yaşamak lazım.Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kardeşimle gece avımız Cahit Acun 40 4,855 04-12-2012, 11:20
Son Yorum: Cahit Acun
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,856 22-11-2012, 15:07
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,723 16-11-2012, 11:47
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,030 12-11-2012, 06:22
  Sarıkanat'ların ve Lüfer'lerin gecesi Cahit Acun 46 5,111 11-11-2012, 09:34
  Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT Cahit Acun 27 4,541 08-11-2010, 19:54
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,391 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Mantarlı dip oltası ile Sarıkanat show Cahit Acun 33 6,402 27-10-2010, 20:21
  Çinekop ve Sarıkanat Cahit Acun 29 5,050 06-05-2010, 23:40

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi