17-10-2010, 23:07
17/10/2010 Pazar..
Saat 14:30...Limandan ciktigimiz gibi,hemen kahveler
yapiliyor ve sirti yaparak rotamizi mercan merasina ceviriyoruz.Meraya kadar bir guzel vurus,fakat baligi alamiyoruz
.
Saat 15:30...Mercan mersindayiz.Oltalar hemen suya,ilk mercanlar gelmiye basliyor.Fazla buyuk degiller,idare eder.
Saat 17:00..Baligin vurmasi kesiyor
.Capamizi kaldirip,2. meraya geciyoruz.Serkanlar ile ayni merda bulusuyoruz.Oltalar hemen suya.Cok,ama cok fazla ufak balik var.Yemlerin dibe oturmasi ile,yenilmesi arasinda 2-3 saniye var
.Ufakliklar tabiiki denize iade.Aksam suyundan umidimiz var.Fakat ufak kesmek bilmiyor.Bu arada yan tarafta kalamar sahteleride kamista avlaniyor.
Saat18:30...Ilk kalamari aliyorum.Hemen ikinci kalamar oltasinida suya saliyorum.
Saat 19:00..Serkanlar paragat atmak icin ayriliyorlar.Ben olta yemlemekten yorulmus,oltayi birakip kalamar avi yapmaya basliyorum.Adnan oltaya devam.7 tane kalamar aliyorum.Bu av yapilirken tekne,capa atik ayni noktada avlaniyoruz,bir an capayi kaldirip sadece kalamar avi yapsak mi diye konusuyoruz ki....
Saat 19:30..Adnan ilk guzel mercani tekneye aliyor
.Tabii ki bende hemen yemli oltaya basliyorum.Ufak baliklar kaybolmus,aralikli olarak guzel balik aliyoruz.
Saat 20:45...Baliklari teknenin onune foto cekmek icin,siraladim...Adnan son mercani o anda cikariyor..kisacasi daha ava devam etsek,daha balik tutabilirdik..yarin isi gunu, yeterli dedik..kalan mamunlari baliklara hediye edip,limanin yolunu tuttuk..
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
Saat 14:30...Limandan ciktigimiz gibi,hemen kahveler

Saat 15:30...Mercan mersindayiz.Oltalar hemen suya,ilk mercanlar gelmiye basliyor.Fazla buyuk degiller,idare eder.
Saat 17:00..Baligin vurmasi kesiyor

Saat18:30...Ilk kalamari aliyorum.Hemen ikinci kalamar oltasinida suya saliyorum.
Saat 19:00..Serkanlar paragat atmak icin ayriliyorlar.Ben olta yemlemekten yorulmus,oltayi birakip kalamar avi yapmaya basliyorum.Adnan oltaya devam.7 tane kalamar aliyorum.Bu av yapilirken tekne,capa atik ayni noktada avlaniyoruz,bir an capayi kaldirip sadece kalamar avi yapsak mi diye konusuyoruz ki....
Saat 19:30..Adnan ilk guzel mercani tekneye aliyor

Saat 20:45...Baliklari teknenin onune foto cekmek icin,siraladim...Adnan son mercani o anda cikariyor..kisacasi daha ava devam etsek,daha balik tutabilirdik..yarin isi gunu, yeterli dedik..kalan mamunlari baliklara hediye edip,limanin yolunu tuttuk..
Bundan iyi avlar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]