Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özel Plajlarım..
Değerli Arkadaşlar..

Bölgeler hakkında neler yazılmış diye bakarken Karadeniz bölgesi hakkında konu dahi açılmadığı dikkatimi çekti..
Gerek tavrı kendine özgü insan profiline ,gerek kültürel dokusuna ,gerek muhteşem yemek çeşitliliğine ve bulunmayacak özelliklerde naturel doğasına kalben aşık olduğum Karadeniz hakkında bir kaç satır yazmak istedim..

Dünyanın hiç bir yerinde kişiye özel plaj olmadığı halde (olsa bile bir servet karşılığında olur) Karadenizde benim şahsıma ait ,belki 20 tane özel plajım vardır.Buraların tapusu olması gerekmez.Çünkü belge sormak için dahi oraya kimse giremez..Karadan asla ulaşma imkanı yoktur.Sadece denizden gidilebilir.Bazılarını denizden dahi görme imkanı yoktur..Kayalar arasında oluşmuşlardır.Kumlarında medeni yaşantıya ait hiç bir kirlilik göremezsiniz.Bizler bu değerlere sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu idrak ederek mümkün olduğunca doğal yapının bozulmaması için ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmeyiz.

Birinci ve ikinci resim aynı yere aittir.Karadan ulaşma imkanı olmadığını belirtmek için yayınlanmıştır.İkinci resim başka bir plaj ,üçüncü ise başka bir plajın karadan görüntüsüdür.Son resim ise Alabalık avına gittiğim çok sapa bir bölgede kalan bir köyün içinden çekilmiş bir görüntüdür.Köyün ilkelliği ve çevre dokusunun dikkatinizi çekeceğini umuyorum..

Sevgiler..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet abi eline saglık, harika yerler ülkemizin her köşesi bir cennettir.gezip görmek lazımAlkis
Bul
adembaba yazdı:Ahmet abi eline saglık, harika yerler ülkemizin her köşesi bir cennettir.gezip görmek lazımAlkis
Teşekkürler Sevgili Adem..

Gerçekten Ülkemin hiç bir yerini diğerine değişmem.Ama karadenizi bir başka severim..

Selamlar..
Bul
Eline sağlık Ahmet abi.Türkiyemizin heryeri ayrı bir güzellik.
Bul
Paylaşıma Gulumseteşekkürler ahmet abi bize yakın olmasına reğmen bir türlü vakit ayıramıyoruz.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Çok şanslısın dostumAlkisinşallah uzun süre bakirliğinide korur.
Bornova - izmir
Bul
Ahmet abi çok güzel yerler
buralar karadenizin neresi oluyor trakyanın karadeniz kıyılarımı
kışın buraları kimbilir nasıl olur
paylaşımın için teşekkürler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Ahmet abi çok güzel yerler
buralar karadenizin neresi oluyor trakyanın karadeniz kıyılarımı
kışın buraları kimbilir nasıl olur
paylaşımın için teşekkürler rastgele

Kışını hiç düşünemiyorum ahmet abi temmuz ayı kıyıköydeydim dalgalar yine hırçındı.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
rizeye gidip gelirken arada mola verir denizin ve ağaçların güzelliğini doya doya seyredeyim derdim doyamazdım..
karadeniz gerçekten güzeldir.
teşekkürler ahmet abi.
Bul
levend yazdı:Eline sağlık Ahmet abi.Türkiyemizin heryeri ayrı bir güzellik.

Teşekkürler Levent..Türkiyemiz gerçek cennet..Selamlar..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi