Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
darıcalı ve kaya Tuzlada
sevgili dostlar uzun zamandır denize hasret kaldım ama sanunda aranızdayım geçen hafta içi tuzladan kaya nın yanındaydım pazar günü sabah için randevüleştik ben cumartesi akşamından teke süzdüm uyku hakgetire sabaha karşı saat 05 te kaya ile buluştuk amaç erken satte levrek bakmak bir iki tur attıktan sonra hiç vuruş alamadık hava aydınlanıncada ipekleri cıkarıp başladık zargana gezmeye balık vuruyor ancak ufak araladan irileri seçip zarganıda kıyıda bırakıp başladık meraları gezmeye ilk üç mereda tık yok hedef son mera oda olmazssa hüsran deniz havası alıp döneceğiz son mereya saldık oltaları derken kaya ilk vuruşu aldı güzel bir izmarit seyrekte olsa izmarit aldık saat 12 kiye doğruda kıyıya çıktık .

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler Kaya ve Ahmet abi güzel av olmuş. Bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
güzel av olmuş
Dalış Eğitmeni
Bul
insan bi alo der yaww belki kaçar görürdük o güzel yüzünüzü Gulumse,bereketli olsun az da olsa ufaklığa balık çıkmış işte afiyet olsun Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:insan bi alo der yaww belki kaçar görürdük o güzel yüzünüzü Gulumse,bereketli olsun az da olsa ufaklığa balık çıkmış işte afiyet olsun Gulumse
Bir ayar yapalım bayramda toplaşalım bu arada ufaklım oldu 2.5 yaşında artık organizasyona getirme zamanı geldi.
Bul
darıcalı yazdı:Bir ayar yapalım bayramda toplaşalım bu arada ufaklım oldu 2.5 yaşında artık organizasyona getirme zamanı geldi.
bayramda benim zor abi de bayramdan sonra yapalım bi organizasyon,
maşallah büyümüş yaww bayadır görüşmüyoruz demekki Gulumse
Bul
maşallahınız var .Alkisher ikinizede rastgelsin ,demek izmaritte başladı bu güzel haber .işallah bidakine levrekte yalarsınız Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bereketli olsun ahmet nice güzel avların olması dileklerimleAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
sende geldiğin için sağol kardeşim...sana biraz çeşit yapayım istedim.levrek haricinde hepsi oldu oda birdahaki sefere.Affet. levreğe silikon gezildi .izmaritler biraz derinde tutuldu.30 metrede.kıyılarda balık yok.suyun sıcaklığı 21 derece.izmaritler beden köstek yem karides.zarganalar ipek ile tutuldu.herkeze bol avlar..
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Ahmet..Kaya..az da olsa tavalik cikmis..afiyet olsun..
bir dahakine daha da bollarina insallah..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  darıcalı ve kaya nın haftasonu avı darıcalı 23 3,830 19-08-2008, 20:38
Son Yorum: meteor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi