Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burgazada
Selam arkadaşlar,geçtiğimiz cumadan beri bacanakla İstanbul Burgazada'dayız.Genellikle sabahları kıyıdan kefallerle eğlendik.Sabah erken ve akşam üzerleri yemli tk.ile yaptığımız yoklamalarda ve kaşık at-çek yoklamalarımızda tık olmadı.Yemli dip takımına bir adet irice kırlangıç alındı (yem midye içi) çorbası güzeldi..Gulumse Gelen ufak ispari ve izmaritler iade edildi.Kalabalık olduğumuzdan buzlukta biriken kefalların icabına da bu akşam bakılacak.Kefallar zargana topu arkasına 1 kulaç 25 lik misina ve onun da ucuna çift köstek (10 no.beyaz çapraz iğne) ve iğnelere ekmek içi ile tutuldu.(En iri kefalımız 800 gr.)Tabi çevreyi bayat ekmek parçaları ile önce bir güzel yemledik..
Diğer saatler deniz ve uykuda geçtiğinden PC sırası da bana nadir geldiğinden forumda fazla kalamıyorum..Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Öncelikle keyifli tatiller dilerim kaptanımSeerfgelen balıklarda tam mezelik olmuş.Afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Mehmet abi,tatilinizin gonlunuzce gecmesini dilerim...Alkis
kirlangic ve baliklar cok guzel..aksama sizlere afiyetler..Seerf
cok guzel bir yerde oldugunuz gozukuyor,tatilin zevkini cikarin...bizim icinde..Seerf.biz foruma bakiyoruz..rahat olun
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
azda olsa balık olması en azından yenecek balık çıkması çok güzel,
bu kırlangıçtan daha büyüğünüde ben aldım geçen hafta sanırım bu sene kırlangıça daha fazla önem vermek lazım çünkü çok var..
yaz başı 1 tane tutmuştum kışın çorba yaparım diye dolaba koymuştum ama 2.büyük gelince heralde tepside bugulamasını yaparım artık Gulumse
afiyet olsun mehmet abi rastgele iyi tatiller.Seerf
Bul
Mehmet abi tatilinde iyi eğlenceler diliyorum, Balıklara gelince kırlangıçda güzelmiş, kefallerde akşama tavada ohh ne alaaa..SiyirdimAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İyi tatiller mehmet abi iki bacanak balığın belini kırın.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tebrikler abi tatil demek balık demek zatenSiyirdimafiyet olsun.. kırlangıç harikaAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
keyifli tatiller köylüm maşallahınız var AlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler Mehmetbey.Tatil demek olta,balık demek.sizde azda olsa balıksız kalmamışsınız.avınız bol ve bereketli,yediğiniz afiyet olsun.Alkis
nasıl yani tatil demek dinlenmek demek ailece kumsalda yürümek demek kahvaltının tadını çıkartmak değilmi yanii aman evdekiler görmesin bu yazdıklarını Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Öncelikle keyifli tatiller dilerim kaptanımgelen balıklarda tam mezelik olmuş.Afiyetler olsunSeerf
Teşekkürler kaptan..Seerf

Albatros-gr yazdı:Mehmet abi,tatilinizin gonlunuzce gecmesini dilerim...
kirlangic ve baliklar cok guzel..aksama sizlere afiyetler..Seerf
cok guzel bir yerde oldugunuz gozukuyor,tatilin zevkini cikarin...bizim icinde...biz foruma bakiyoruz..rahat olun
Teşekkürler Faruk kaptan..Seerf

LeVrEkCi yazdı:azda olsa balık olması en azından yenecek balık çıkması çok güzel,
bu kırlangıçtan daha büyüğünüde ben aldım geçen hafta sanırım bu sene kırlangıça daha fazla önem vermek lazım çünkü çok var..
yaz başı 1 tane tutmuştum kışın çorba yaparım diye dolaba koymuştum ama 2.büyük gelince heralde tepside bugulamasını yaparım artık
afiyet olsun mehmet abi rastgele iyi tatiller.Seerf
Fotoğrafta görünen koya gece gündüz sürekli ağ bırakılıyor Nihat belki kıyı avımız daha bereketli olacak ama maalesef ağcılardan bize kalmıyor..

Uzun_ahmet yazdı:Mehmet abi tatilinde iyi eğlenceler diliyorum, Balıklara gelince kırlangıçda güzelmiş, kefallerde akşama tavada ohh ne alaaa..
Teşekkürler Ahmet..

HAŞİM77 yazdı:İyi tatiller mehmet abi iki bacanak balığın belini kırın.Seerf
Seerf

araphüso26 yazdı:tebrikler abi tatil demek balık demek zaten afiyet olsun.. kırlangıç harika
Teşekkürler Hüseyin..

yalova tatar yazdı:keyifli tatiller köylüm maşallahınız var Seerf
Sağol köylüm..Seerf

ustam61 yazdı:Tebrikler Mehmetbey.Tatil demek olta,balık demek.sizde azda olsa balıksız kalmamışsınız.avınız bol ve bereketli,yediğiniz afiyet olsun.
Teşekkürler Ustam..Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Burgazada 26-07-2013 Lakerda 30 5,722 25-08-2013, 20:04
Son Yorum: Cahit Acun
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,882 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Burgazada'da akşam suyunda çapari.. Lakerda 47 5,371 12-07-2012, 13:36
Son Yorum: MaVrUşGiL
  13.08.2008 Burgazada (İzmarit-Mezgit) Lakerda 16 2,886 17-08-2008, 01:00
Son Yorum: yalova tatar
  14-08-2008 Burgazada (Kefal) Lakerda 13 2,745 15-08-2008, 17:48
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi