Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lefkada tatilim...
Pazartesi(26/7/2010) dukkanlarin kapali olmasindan yararlanip,arkadaslar ile ailece ufak bir tatil yaptik.
Cuma gunu (23/7/2010) dukkanlari kapadiktan sonra,Yunanistan`in batisinda Ionion denizde bulunan Lefkada adasina gittik.Guzel bir 3 gun gecirdik,sadece biraz uzak,(650km).
Lefkada liman sehrinde,uzun bir kanalda,profesyonel ve amator balikcilar teknelerini degisik bir sekilde bagliyorlar.Kanalda 7-8 metre ara ile bulunan direklere ,9. fotoda gozuktugu gibi bir baglama uyguluyorlar. Bilmiyorum bana cok ilginc geldi,boylesini gordugum yoktu.
Son foto pazar gunu batidan esen ruzgarin etkisi ile olusan dalgalarin sahili nasil dovdugu gozukuyorHi.O dalgali denizde,banyo yapmaya calismak cok ama cok eglenceliydiSiyirdim.
Az gun oldu,fakat cok-cok iyi geldi..
Sizlerede bundan iyi tatiller dilerim.76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Kısa ama zevkli tatil geçirmişsin Faruk.Umarım güzece dinlenmişsindir.Fotolar için de ayrıca teşekkürler..Keyfince uzun tatiller geçirmen dileğiyle selamlar.Gulumse
Bul
ufuktan26 yazdı:Kısa ama zevkli tatil geçirmişsin Faruk.Umarım güzece dinlenmişsindir.Fotolar için de ayrıca teşekkürler..Keyfince uzun tatiller geçirmen dileğiyle selamlar.Gulumse
tesekkurler Hocam...
bu arada senin tatil devam ediyor herhalde..sizlerede iyi tatiller dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Hocam...
bu arada senin tatil devam ediyor herhalde..sizlerede iyi tatiller dilerim

Evet Faruk benim tatil devam ediyor,teşekkür ederimGulumse
Bul
Ne güzel fırsat bulup keyiflenebiliyorsunuz. İyi tatillerin olsun İnşallah ben de Eylül'den sonra bir kaç günlüğüne kaçarımGulumse
Bul
ALTAYLI yazdı:Ne güzel fırsat bulup keyiflenebiliyorsunuz. İyi tatillerin olsun İnşallah ben de Eylül'den sonra bir kaç günlüğüne kaçarımGulumse
tesekkurler Ercan abi..
fazla gun kacma sansimiz yok..Snifsinf
sana da gonlunce gecirecegin tatiller dilerimSeerf
Bul
Sevgili Faruk...

Ne güzel tatil olmuş..Bence güzel geçirilen her gün en büyük kazançlardan biridir..Resimler de çok güzel ama bir tanesi başımı döndürdü...

Yüksekten korkarım da...Happy

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Faruk...

Ne güzel tatil olmuş..Bence güzel geçirilen her gün en büyük kazançlardan biridir..Resimler de çok güzel ama bir tanesi başımı döndürdü...

Yüksekten korkarım da...Happy

Sevgiler...
tesekkurler Ahmet abi..
bilmiyorum sen saka olarak mi soyledin,fakat bende yukseklik korkusu var..oradan asagi bakmak hem zevkli,hem de dedigin gibi bas dondurucuydu..
saygilar76
Bul
Güzel tatil olmuş Faruk abi, yarasınAlkis
Bu arada kendine güzel tekne yapmışsınSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=28029&stc=1&...1280172536]

Ama bununla balıkçılık pek rahat olmaz söyleyeyimBoboHappyHehe
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Güzel tatil olmuş Faruk abi, yarasınAlkis
Bu arada kendine güzel tekne yapmışsınSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=28029&stc=1&...1280172536]

Ama bununla balıkçılık pek rahat olmaz söyleyeyimBobo
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
sagol Bahadir tesekkur ederim..
tekne konusunda haklisin,ben de sonradan farkettim..
distirecegim abi..daha buyugunu alacagimSiyirdim..biraz ufak geldi de...Hehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ...::erdek turan köyü tatilim::... tomy77 52 13,597 24-04-2010, 04:06
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi