Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yavaş yavaş hızlanıyorum
sevgili amatör balıkçı arkadaşlar.kefaller tam olarak çoğalmadığı için,tutmakta zorlanıyorum.bazı gün çok güzel vururken bazende çok az oluyor.bu yüzden raporlar arası açılmış oluyor.bu hafta tuttuğum kefalleri paylaşmak istiyorum.şunu belirtmek istiyorum.tuttuğum bu kefaller sarı kulak dediğimiz en değerli kefal türüdür.ve kesinlikle deniz kefalıdır.önceki raporlarda böyle bir soru vardı.hepinize rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hocam eline sağlık sarı kulaklar harika afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
sarıkulak lezzetli bir kefal türü bereketli olsun Seerf topanbaş kefal mangalda harika gidiyor
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Kefaller güzelmiş tebrikler. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Sıra sıra kefaller. Afiyet olsun.
Bul
Güzel kefaller hocam Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
İbrahim hocam pırıl pırıl kefaller hemde fazla bilmiyorum ama kaliteli kefal bunlar sarı kulak dedikleri afiyet olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Merhaba

Harika sarıkulak kefaller, tebrik ederim.
Bileğiniz kuvvetli, iğneniz keskin olsun.
Rasgele

Saygı ve Sevgilerimle
Önce [COLOR="Red"]BEN sonra BİZ olduk. Gelecek nesillerimiz için hep birlikte BİR olmanın zamanı geldi.[/COLOR]
Bul
ibrahim abi eline sağlık,kefaller güzel görünüyor,afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
hocam harika görünüyorlar, tebrikler, afiyet olsunAlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi