Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
siteye resim ekleyemiyorum
foruma resım eklemk ıstıyorum ama mesaj sayınız lınk vermeye yeterlı degıldır dıye uyarı verıyor.resım eklemem ıcın mesaj sayımın kac olması lazım?
Bul
Evet mesaj sayın yetersizdir. Ben 15 diye biliyorum ama yetkili kişilerden daha net bilgi gelir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
daha yeni yeni öğreniyorum balık tutmayı.ilk balıgıımı 14.05.2010 tarıhınde tuttum ve tuttugum balıkların resmını cektım.büyük bi heyecanla resimleri foruma asacaktım ama kursağımda kaldıSnifsinf
Bul
Mustafa üzülme ya bana yolla ben ekleyeyim istersen..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
musty34 yazdı:foruma resım eklemk ıstıyorum ama mesaj sayınız lınk vermeye yeterlı degıldır dıye uyarı verıyor.resım eklemem ıcın mesaj sayımın kac olması lazım?
Mustafa link mi vereceksin resim mi ekleyeceksin?
Link vereceksen baş tarafına ''www'' yazmazsın, biz düzenleriz.Foto yükleyeceksen mesaj limitin tamam olsada önce burayı tıkla üstte konu ile ilgili başlıklar var. Kendin ekleyebilmen için 20 mesaj limitini doldurman lazım.(Bu uygulama hemen hemen tüm forumlarda güvenlik nedeniye uygulanır)
Aslında forumumuzda 20-25 mesaj yazmak hiç te zor değil,açılmış herhangi bir konuya '' tebrikler,teşekkürler....vb.'' gibi iki kelime bir yorumda bulunmak bile mesaj sayınızı yükseltir.İlginizi çekecek sayısız konu var forumumuzda kısa bir gezinti yeter..Gulumse
Rastgele..
Bul
tamam abi mesaj sayımı yukseltır oyle koyarım resımleri.bılgılendırdıgın ıcın saol teşkkur ederım
Bul
mustafa gönder şu resimleri merak ettik Alkis
Bul
hemen mesaj sayımı suratle artırıyorum abiGulumse
yarım saat olmadı eve geleli.kuzenle bırlıkte pendık sahılındeydık balıga gittik.orda bı ıkı resım cekıldık onlarıda koyımHappy
Bul
musty34 yazdı:hemen mesaj sayımı suratle artırıyorum abiGulumse
yarım saat olmadı eve geleli.kuzenle bırlıkte pendık sahılındeydık balıga gittik.orda bı ıkı resım cekıldık onlarıda koyımHappy

Daha cok resim paylaşacağız zamanla inş. Smile
Bul
uA1905 yazdı:Daha çok resim paylaşacağız inş zamanla Smile
inşaallah kuzen.ama bugunku balıkların resımlerını cekmeyı unuttuk.kendı resımlerımızı cektık ama balıklarınkını unuttuk
Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Resim yükleyemiyorum... Zıpkıncı 7 3,048 14-04-2012, 09:30
Son Yorum: fotokopici
  iki resim arasıda ki yazı bucalıfikret 5 1,631 25-05-2008, 21:47
Son Yorum: bucalıfikret
  resim atamıyorum andrail gail 2 2,292 26-10-2007, 22:13
Son Yorum: andrail gail
  resim ekleyemiyorum Yardım! avcıhakan 4 1,708 04-09-2007, 10:02
Son Yorum: SerenaY66