Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum tanıtım filmi
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde yeni yüklediğim bir video programı ile (Corel Video Studio 12) hazırladığım ilk çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.Amatör balıkçılık yanında diğer bir hobim de video ve fotoğraf çekmek ve çeşitli programlar ile bunlar üzerinde kendi çapımda amatörce çalışma yapmak ve bunların VCD ve DVD'lerini hazırlamak..
Önceleri Windows Movie Maker ile çalışmalar yapıyordum,sonra Ulead Video Studio ile bir takım videolar hazırladım.Son olarak ta ''Corel''.. Programın inceliklerini yeni yeni çözüyorum,İngilizce olması da ayrı bir handikap.
Çalışma canlı video değil,forumdan siz değerli arkadaşlarımın av fotolarını slayt olarak kullandım.Fotoları önce teker teker çeşitli efektler ile orijinallerinden farklılaştırdım.Forumumuzda sayılamayacak kadar çok ve güzel av fotoğrafları var keşke her arkadaşımın birer kare av fotosunu kullanabilseydim çok güzel bir albüm olurdu aynı zamanda..Ama bu kadarcık video bile Dailymotion'a 55 dakikada yüklenebildi.
Forumumuz için naçizane bir tanıtım filmi çalışması oldu,yorumlarınıza ve beğeninize sunuyorum,iyi seyirler..Gulumse

http://www.dailymotion.com/video/xd3pdc_...orum_sport

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
AlkisAlkisAlkis
vay Mehmet abi...
bu kadar olur..
eline-emegine saglik..Seerf
Alkiscok ama cok-cok guzel olmus..Alkis

zevkle izledim..inan bir daha izledim
tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Harika çalışma olmuş kaptanımAlkisAlkisAlkisemeğine sağlık.
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:vay Mehmet abi...
bu kadar olur..
eline-emegine saglik..Seerf
cok ama cok-cok guzel olmus..

zevkle izledim..inan bir daha izledim
tesekkurler
Teşekkür ederim kaptan..Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Harika çalışma olmuş kaptanımemeğine sağlık.
Teşekkür ederim Orhan kaptan,seni unuttuğumu sanma ama o kadar aradım senin de göründüğün bir av fotonu bulamadım.Hep TEPSİ..Gulumse
Seerf
Bul
Ellerine sağlık Mehmet abiAlkisAlkisAlkis
Çok güzel olmuş. İnşallah bu güzel paylaşımlar daim olur.
Tebrikler...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ustam61 yazdı:Değerli dostum mehmet bey.ellerine emeğine sağlık.çok güzel bir çalışma.teşekkürler.
Teşekkürler değerli arkadaşım..Gulumse
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ellerine sağlık Mehmet abi
Çok güzel olmuş. İnşallah bu güzel paylaşımlar daim olur.
Tebrikler..Seerf
Teşekkürler Bahadır bey..Seerf
Bul
mehmet abi eline emeğine sağlık çok güzel olmuş geçişleri biraz uzatamazmısı senden öğrenecek çok şey var.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
abi ellerine sağlık harika olmuş....Alkis
Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi