Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24/4/2010 mini org
dün yenikyöyde iskorpit tutmayı planlarken ozandan mesaj geldi akşama caddebostan taralarındayız gel diye,hemen hanımı aradım akşama karşıdayız dedim,
ozan,erol abi,sedat olta attık daha dogrusu ben kamışı almışım makineyi arabada unutmuşum olta atamadım ama zaten muhabbete gitmiştim Gulumse.
ozan ben ayrıldıgımda 2 gelincik tutmuştu sonrasında bişey geldiyse ozan yazar artık.
biz oradayken hakan (şerpa) geldi onunlada tanışmış olduk iyide oldu.(hakan resim çekmeyi unuttuk senle yaww)
haftayada bizim tarafta bir plan var bakalım o daha balıklı olacak inşallah.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çok güzel olmuş çoooooook.Harikasınız.Alkis
Bul
muhabbet ortamı şahane Alkisbalık olmasa bile oltasız gitmek azıcıkta olsa uhde oluyor be abi,bu arada Ozan elinden kola yı düşürmemiş resimlerin hepsinde neredeyse, kani raporlarında okumasam yeşilci diyecektimSiyirdim
Bul
realdeath yazdı:muhabbet ortamı şahane Alkisbalık olmasa bile oltasız gitmek azıcıkta olsa uhde oluyor be abi,bu arada Ozan elinden kola yı düşürmemiş resimlerin hepsinde neredeyse, kani raporlarında okumasam yeşilci diyecektimSiyirdim
olta çoktu orada ömer istesem atardım da eşsiz ada manzarasına karşı dostlarla muhabbet agır bastı balık tutsam ne olurr tutmasam ne olur Seerf,kola ikramlar ve ilaveler içindi Winkhaftaya bi aksilik olmazsa boğaza karşı rock balık olacak inşallah,erdek öncesi ısınma turlarıdır bunlar Seerf
Bul
ilaveler Smile okiWink
bende geçen akşam dalacktım rock ı balığa ama na bekar olunca mecburen o petşişe olayına girmiştim,Siyirdim
Bul
realdeath yazdı:ilaveler Smile okiWink
bende geçen akşam dalacktım rock ı balığa ama na bekar olunca mecburen o petşişe olayına girmiştim,Siyirdim
evde yalnız rock çekilmiyor hiç sevmem yanında mezesi ve muhabbeti olmadan aslaaaaaa Seerfhaaa birde ince kenarlı bardağı..
Bul
Bu gün erken başlatacaksınız milletiSeerfNayirolamaz
Ne kadar özendirdiniz maşallah.Wink
Bul
[Resim: SP_A0059.jpg]
LeVrEkCi yazdı:evde yalnız rock çekilmiyor hiç sevmem yanında mezesi ve muhabbeti olmadan aslaaaaaa Seerfhaaa birde ince kenarlı bardağı..
abi o ufacık tabak mezeyi sağlamlaştırıyor arka takviyesi daim ,artı meze niyetine sitede muhabbet te var yanlızlığıda bu şekilde hallettik.. ama dediğin haklı nokta şu ki bir cam bardak şartHappyHappyHappy(artı birde digital fotoğraf makinası,, telefondan olmuyor artık)
Bul
realdeath yazdı:[Resim: SP_A0059.jpg]
abi o ufacık tabak mezeyi sağlamlaştırıyor arka takviyesi daim ,artı meze niyetine sitede muhabbet te var yanlızlığıda bu şekilde hallettik.. ama dediğin haklı nokta şu ki bir cam bardak şartHappyHappyHappy
sen zamanında yaptığımız gece muhabbetlerini kaçırdın tabii,konular trashdalar bir ara hatırlat gece açayım konuyu oku sitedeki muhabbetin yanında zellikle hafta sonu gecelerde vur patlasın çal oynasın danszler bile getirdik siteye beee Gulumse
meyve tabakları,kzde kahveler havada uçuşurdu Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,345 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,933 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  mini ereğli organizasyonu LeVrEkCi 34 7,912 14-04-2012, 09:28
Son Yorum: fotokopici
  Mini caddebostan organizasyonu aahmet 57 7,235 12-07-2011, 00:06
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  31 ekim mini org Kamil ILIPINAR 36 6,162 01-12-2010, 22:36
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  26 Eylül 2010 Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 183 21,799 28-10-2010, 03:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  porto lagos mini organizasyon naxos 5 47 7,178 18-08-2009, 08:27
Son Yorum: bucalıfikret
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,211 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi