Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acı haber
bilmiyorum kaç kişi bu haberi dikkate aldı aramızda alan var hemde bir öğretim üyemiz .
ufuktan hocam başınız sağolsun .ALLAH geride kalanlara sabır ihsan eylesin acını tüm kalbimizle paylaşıyoruz .bu akşam arap hüseyin söyledi .biraz araştırmadan sonra bu haberi bulduk ve acını tazelemek değil .paylaşmak için konu açtım .çünkü arap giremiyomuş siteye Affet
arkadaşlar dalgıç olan genç ali can ufuk hocanın yeğeni imiş.bilginize

haber alıntıdır.
http://www.ereglidtv.net/haberler.asp?haber=36590

kopyalayamadığım için izinsiz herhalde o yüzden link verdim.

ÇANAKKALE'DE BOĞULAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

ZONGULDAK - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kaybolan, dün cesedi bulunan üniversite öğrencisinin cenazesi Zonguldak'ta toprağa verildi.

Behramkale köyü Buruncu mevkisinde cesedi denizin 18 metre derinliğinde bulunan Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi Ali Can Kara'nın (20) cenazesi, yakınları tarafından Zonguldak'a getirildi.

Tabutunun üzerine dalgıç kıyafeti bırakılan Kara için Acılık Camisi'nde düzenlenen törende, Türkiye Taşkömürü Kurumunda (TTK) çalışan baba Ümit ile Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hemşire anne Arzu Kara taziyeleri kabul etti.

Öğrencinin yakınları ve arkadaşlarının ağladığı görüldü.

Cenaze törenine TTK Genel Müdürü Burhan İnan, genel müdür yardımcıları Çetin Onur ve Mahmut Özçelik, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Enerji-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulunun bazı üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

Kara'nın cenazesi, cenaze namazının kılınmasının ardından Karaelmas Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Kara'nın, tatil günlerinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesi Aşağıihsaniye köyünde akrabaları ve arkadaşlarının yanında kalarak, sürekli balık avladığı öğrenildi.

Ali Can Kara, 21 Martta arkadaşı Serkan Yenidoğan ile Ayvacık'a bağlı Behramkale köyü Burunucu mevkisinde balık avlamak için girdiği denizde kaybolmuş, Kara'nın cesedi Balıkesir Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü su altı ve su üstü ekiplerinin çalışmaları sonucu dün bulunmuştu.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabır versin.
Hocam başınız sağolsun....Çok üzüldüm...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bu yaşta birini kaybetmenin acısı çok büyük.
allah rahmet eylesin.
Ufuk hocam başınız sağolsun,kederli olan ailesine allahtan sabırlar dilerim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Allah sabır versin ufuk hocam başınız sağolsun. Genç kardeşimiizin toprağı bol mekanı cennet olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin,
ufuk hocam habere çok üzüldüm Allah sabır versin başınız saolsun.mekanı cennet olsun.
Bul
cok uzucu bir haber allah gerıde kalanlara sabır versın allah rahmet eglesin.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.
Bornova - izmir
Bul
Ufuk Hocam..Başınız sağolsun..Acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum..Allahtan merhuma rahmet,geride kalanlara sabır ihsan etmesini niyaz ediyorum.
Bul
Başınız sağolsun Ufuk hocam,allahtan merhuma rahmet yakınlarına sabır dilerim..
Bul
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalovadan acı haber araphüso26 62 7,100 25-12-2008, 13:30
Son Yorum: Ege
  Acı Haber Uzun_ahmet 46 6,619 27-10-2008, 17:02
Son Yorum: Ege
  yalovadan da bi acı haber yalova tatar 31 4,333 17-06-2008, 01:37
Son Yorum: darbecimesut