01-04-2010, 01:11
(Son Düzenleme: 01-04-2010, 01:16, Düzenleyen: yalova tatar.)
bilmiyorum kaç kişi bu haberi dikkate aldı aramızda alan var hemde bir öğretim üyemiz .
ufuktan hocam başınız sağolsun .ALLAH geride kalanlara sabır ihsan eylesin acını tüm kalbimizle paylaşıyoruz .bu akşam arap hüseyin söyledi .biraz araştırmadan sonra bu haberi bulduk ve acını tazelemek değil .paylaşmak için konu açtım .çünkü arap giremiyomuş siteye![Affet Affet](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/affet.gif)
arkadaşlar dalgıç olan genç ali can ufuk hocanın yeğeni imiş.bilginize
haber alıntıdır.
http://www.ereglidtv.net/haberler.asp?haber=36590
kopyalayamadığım için izinsiz herhalde o yüzden link verdim.
ÇANAKKALE'DE BOĞULAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
ZONGULDAK - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kaybolan, dün cesedi bulunan üniversite öğrencisinin cenazesi Zonguldak'ta toprağa verildi.
Behramkale köyü Buruncu mevkisinde cesedi denizin 18 metre derinliğinde bulunan Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi Ali Can Kara'nın (20) cenazesi, yakınları tarafından Zonguldak'a getirildi.
Tabutunun üzerine dalgıç kıyafeti bırakılan Kara için Acılık Camisi'nde düzenlenen törende, Türkiye Taşkömürü Kurumunda (TTK) çalışan baba Ümit ile Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hemşire anne Arzu Kara taziyeleri kabul etti.
Öğrencinin yakınları ve arkadaşlarının ağladığı görüldü.
Cenaze törenine TTK Genel Müdürü Burhan İnan, genel müdür yardımcıları Çetin Onur ve Mahmut Özçelik, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Enerji-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulunun bazı üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.
Kara'nın cenazesi, cenaze namazının kılınmasının ardından Karaelmas Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Kara'nın, tatil günlerinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesi Aşağıihsaniye köyünde akrabaları ve arkadaşlarının yanında kalarak, sürekli balık avladığı öğrenildi.
Ali Can Kara, 21 Martta arkadaşı Serkan Yenidoğan ile Ayvacık'a bağlı Behramkale köyü Burunucu mevkisinde balık avlamak için girdiği denizde kaybolmuş, Kara'nın cesedi Balıkesir Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü su altı ve su üstü ekiplerinin çalışmaları sonucu dün bulunmuştu.
ufuktan hocam başınız sağolsun .ALLAH geride kalanlara sabır ihsan eylesin acını tüm kalbimizle paylaşıyoruz .bu akşam arap hüseyin söyledi .biraz araştırmadan sonra bu haberi bulduk ve acını tazelemek değil .paylaşmak için konu açtım .çünkü arap giremiyomuş siteye
![Affet Affet](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/affet.gif)
arkadaşlar dalgıç olan genç ali can ufuk hocanın yeğeni imiş.bilginize
haber alıntıdır.
http://www.ereglidtv.net/haberler.asp?haber=36590
kopyalayamadığım için izinsiz herhalde o yüzden link verdim.
ÇANAKKALE'DE BOĞULAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
ZONGULDAK - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kaybolan, dün cesedi bulunan üniversite öğrencisinin cenazesi Zonguldak'ta toprağa verildi.
Behramkale köyü Buruncu mevkisinde cesedi denizin 18 metre derinliğinde bulunan Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi Ali Can Kara'nın (20) cenazesi, yakınları tarafından Zonguldak'a getirildi.
Tabutunun üzerine dalgıç kıyafeti bırakılan Kara için Acılık Camisi'nde düzenlenen törende, Türkiye Taşkömürü Kurumunda (TTK) çalışan baba Ümit ile Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hemşire anne Arzu Kara taziyeleri kabul etti.
Öğrencinin yakınları ve arkadaşlarının ağladığı görüldü.
Cenaze törenine TTK Genel Müdürü Burhan İnan, genel müdür yardımcıları Çetin Onur ve Mahmut Özçelik, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Enerji-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulunun bazı üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.
Kara'nın cenazesi, cenaze namazının kılınmasının ardından Karaelmas Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Kara'nın, tatil günlerinde Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesi Aşağıihsaniye köyünde akrabaları ve arkadaşlarının yanında kalarak, sürekli balık avladığı öğrenildi.
Ali Can Kara, 21 Martta arkadaşı Serkan Yenidoğan ile Ayvacık'a bağlı Behramkale köyü Burunucu mevkisinde balık avlamak için girdiği denizde kaybolmuş, Kara'nın cesedi Balıkesir Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü su altı ve su üstü ekiplerinin çalışmaları sonucu dün bulunmuştu.
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET