Yorumları: 2,536
Konuları: 126
arkadaşlar ben siteye bir gün giriyosam ertesi gün kesin giremiyorum küçük bir çözüm buldum sizde bu şekilde gire bilirsiniz aşadaki linki sık kulanılanlara ekleyin giremedeginiz gun bu sayfayı açın ve -
http://www.YouTube.com- bu yazının yazdıgı yere bizim sitenin tam olarak doru şekilde adını yazın.
http://www.beatfiltering.com/index.php/1...c792e16846 http://www.amatorbalikci.net ve ara tuşuna basın sitedesiniz kolay gelsin.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
vtunnel yada ninjaproxy de ihtimaller arasında ,

bende giremediğim zaman bu ikisini deniyorum.. cgı error çıkmadıkça bağlantısorununu çözüyordu bu siteler..şimdi bir tane daha ihtimal oldu artık ,,teşekkürler
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Bir çözüm de benden arkadaşlar;
Bugün buldum, şuan için iş görüyor, sürekli olur mu bilmem.Denemekte ve bir kenarda durmasında fayda var:
Google'nin dns'sini kullanmak.
DNS ayarlarında 8888 ve 8844 ü kullanıyorum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
bahadır abi ben windos 7 kullanıyom bu ag baglantıların ayarını bulamadım akşam nerden çıkıyo bılen varmı acaba.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Tropheus yazdı:bahadır abi ben windos 7 kullanıyom bu ag baglantıların ayarını bulamadım akşam nerden çıkıyo bılen varmı acaba.
Sevgili Sedat,
Ben de windows 7 kullanıyorum. Şu adımları izleyerek bu ayarlara ulaşabilirsin;
1-Ekranın sağ altındaki internet bağlantını fare(mouse)'nin sağ tuşuyla basarak "ağ ve paylaşım merkezini aç" kısmına tıkla.
2-Bağlantılar kısmına "kablosuz ağ bağlantısı" kısmını aç
3-Etkinlik kısmından "özelliklere" gir
4-İnternet protokolü sürüm 4(TCIP v4) işaretle
5-Özellikler sekmesine gir
Yukarıdaki görüntü karşına gelecek.
Umarım yeterli olur.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
cuma gününden beri evden siteye giremedim vınn dan dolayı desem başka bir arkadaşın vınn dan denedim girdim siteye vından değil,büyük ihtimalle bilgisayardaki bir ayardan dolayı diye düşünüyorum ama neden sadece bizim site onuda anlamış değilim.
bağlı oldugumuz serverdaki arkadaşa telefonla ulaşamıyoruz o nedenlede bişey yapamıyoruz.
server ı taşıyacagız ama bir server bulmamız lazım bu konuda tanıdıgı olan varsa bize bilgi versin gerekeni yapalım.
akşam sedat ve bahadır dediklerinizi deniyeceğim inşallah bağlanabilirim.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Nihat,serveri değiştirmeden bu iş düzelmeyecek gibi
Bornova - izmir
Benim kullandığım yöntem ile sorun yok gibi arkadaşlar.
İstediğim zaman giriyorum.
DNS ayarlarınızı değiştirin dediğim gibi.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sedatın verdiği linkten girebildim anca,gerçi site yavaş çalışıyor bu şekilde.yeni bir bağlantı yeri server arıyoruz.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Haftalardır ben de niye sorun olmuyor diye soruyorum. Yanıt yok. Tahmini olan var mı? bilsem anlatacağım ama

Aman nazarlara gelmeyeyim de