Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aslanla yıllar sonra buluşma
Elleriyle besledikleri aslanı doğal hayata bırakan iki kardeş yıllar sonra tekrar bulusunca bakin neler oluyor

Bul
Bizim dışımızdaki canlılara bu yüzden hep VARLIK diye konuşur nitelendiririm. Hayvan demek aşağılamak gibi. İşte sevginin ve iletişimin gücüne mükemmel örnek. O varlık bile unutmuyor. Kendini insan zannedenlere buyurulur. Teşekkürler ÖmerAlkisAlkis
Bul
paylasim icin tesekkurler Omer..
ellerim ile beslesem bile ,ben yine o arslana sarmasmaya cesaret edemezdim..
fakat cok ilginc ve duygusal goruntulerAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
çok harika görüntüler inan zevkle seyrettim.. aslanın bile özlemle sarılışı bir harika..birilerine bir şeyler anlatır umarımAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yanılmıyorsam geçen yıl akşam haberlerinde izlemiştim bu olayı her canlı için sevginin gücü olarak görüyorum tekar izlemek çok güzeldi teşekkürler ömerAlkis
Bul
valla ne olursa olsun bu canlılar iç güdüsel olarak cok güçlü en küçük ters bir harekette ne olucagı belli olmaz o yuzden benden uzak olsunlar ama cok duygusal bir görüntü.AlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Çok ilginç bir o kadarda duygusal görüntüler,paylaşım için teşekkürler ÖmerAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
paylaşıma teşekkürler söyleyecek fazla söz yok..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ömer çok güzel bi tema yakalamıssın teşekkürler Alkis bunun tek adı var sevgi saygı .....o ki bir hayvan olarak yıllar sonra bile unutmuyor sevgisini .Affet şimdiki insanlara bile ibret olur.neyse
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
TV, de hayretler içinde seyretmiştim, harika, teşekkürler.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi