Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atatürk Arboretum'u
bugün sadece hafta içi günlerde gezilebilinen Atatürk arboretumunu gezmeye gittik,
Türkiyenin ilk fidanlığı olan cennetten bir köşe olan bu yer sarıyer-bahçeköyden kemerburgaza sapılan yerden 500 metre ileride içinde birçok fidanın oldugu göletin oldugu mükemmel bir yer.ayak değmemiş yerlerde çocuklar gibi karda yuvarlanmak,boğazına kadar kuma gömülür gibi kar'a gömülmek insanda ne elektrik bırakıyor ne stres Seerf
istanbulda olan veya gezmeye gelen herkesin görmesini tavsiye ederim.Gulumse
(yalnız serkan (mavruş)tam senin görmen şart burayı)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
super sın abiya harika resimler saçlarda güzel olmuş bu arda .AlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Abi sonunda gittin ha Alkis Alkis son görüşmemizde gitmeyi planlıyordun.

Abi benimde aklımda kalmıştı, her geçişimde bi gelsem bi gelsem deyip duruyordum senin bu sözün üzerine artık farz oldu.

Resimler süper Smile paylaşım için teşekkürler.

Bu arada Atatürk yurt dışından gelen devlet adamlarını orada ağırlarmış ve güzelliğin görüp hayran kalmayan olmamış.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ustam61 yazdı:AlkisPaylaşımın için teşekkürler Nihat.Alkisbalık varmı balık sen ondan haber ver.HeheHeheHehe
hayrettin abi çok büyük bir gölet var ve kesin balık vardır ama tutmak yasak Gulumse
Bul
Tropheus yazdı:super sın abiya harika resimler saçlarda güzel olmuş bu arda .AlkisAlkis
bu işin üstad ı sensin valla sana danışmadıgıma pişman oldum ereğliye gittiğimizde Gulumseteşekkür ederimSeerf
MaVrUşGiL yazdı:Abi sonunda gittin ha Alkis Alkis son görüşmemizde gitmeyi planlıyordun.

Abi benimde aklımda kalmıştı, her geçişimde bi gelsem bi gelsem deyip duruyordum senin bu sözün üzerine artık farz oldu.

Resimler süper Smile paylaşım için teşekkürler.

Bu arada Atatürk yurt dışından gelen devlet adamlarını orada ağırlarmış ve güzelliğin görüp hayran kalmayan olmamış.
serkan bildiğin gibi değil mükemmel ötesi biryer aklım orada kaldı en kısa zamanda tekrar oradayım.
Bul
Güzel kar varmış,ailecek değişiklik olmuştur.Burası baharda bir başka güzeliğe bürünüyordur.Paylaşım için teşekkürler NihatAlkis
Bornova - izmir
Bul
Harika görüntüler, paylaşım için teşekkürler. Seerf
Bul
cok guzel kareler Nihat..Alkis
paylasim icin tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maşallah çoluk çocuk güzel bir gün geçirmişsinizAlkisördeklerde ye beni diyoBoboSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Harika ve anlamlı bir ortamda ailenle birlikte geçirdiğin keyifli zamanı bizlerle paylaştığın için sonsuz teşekkürler Nihatcım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi