Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orman Havası
Dün havanın sert olması nedeniyle denize çıkamadım fakat yeğenlerim sağolsun beni pikniğe götürdüler çok güzei bir dağ havası aldım. Yalnız bulunduğum yerden uzakta olsa deniz görünüyordu.Güzel bir gün geçirdik.Resimleri dün akşam yükleyemedim pc güç kaynağı yandı. Olaya hemen müdahele edildi faka ben sıramı hafta sonu olduğu için vermek zorunda kaldım.

Kestane yapraklarının altından çıkan yabani sikleman

[Resim: img2290eb.jpg]

[Resim: img2292z.jpg]

Buğday Tarlası ve Manzara

[Resim: img2296a.jpg]

Beş aylık yavru aries gezmek onunda hakkı

[Resim: img2298w.jpg]

[Resim: img2300l.jpg]

[Resim: img2302.jpg]

[Resim: img2304.jpg]

Ateş gibisi yok bir yandan yağmur atıştırıyor.[Resim: img2305re.jpg]

[Resim: img2303b.jpg]

Şimdi kısaca şunu açıklayayım. Ateş yaktığımız yer ateşlik olarak hazırlanmış içi ve etrafı taş işlemedir. Yağmur yağıyor etraf ıslak ama ben yine bölgeyi terketmeden ateşi önceden suyla söndürdüm ne kadar tehlike arz etmesede ben yine tedbirimi alırım.Ateş iyice söndükten sonra bölge terkedilmiştir. Hepinize saygılar.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bende en büyük eksiklik ben biliyorum ya sizlerde bilirsiniz diye bölgeyi belirtmemişim.Hehe
Bölge yalova altınova ilçesi fevziye ve öğrencik köylerinin bulunduğu yerdedir.Gulumse
Bul
Piknik ve dağ havasını alır gibi oldum,Seerf ancak resimleri işyerinden açamadım, Birde evde deneriz artık.Gulumse Ateşi söndürerek doğayı koruma yoluna gitmiş olmanız sevindirici, bu hususta teşekkürler. AlkisBirde resimlerin arasına yazı yazma işini nasıl yapıyorsunuz merak ettim doğrusu. Güzel haftasonu paylaşımınız için tebrikler ve teşekkürler. 76
Bul
murki yazdı:Piknik ve dağ havasını alır gibi oldum,Seerf ancak resimleri işyerinden açamadım, Birde evde deneriz artık.Gulumse Ateşi söndürerek doğayı koruma yoluna gitmiş olmanız sevindirici, bu hususta teşekkürler. AlkisBirde resimlerin arasına yazı yazma işini nasıl yapıyorsunuz merak ettim doğrusu. Güzel haftasonu paylaşımınız için tebrikler ve teşekkürler. 76

Teşekkürler murat o kadar harika bir yer ama gidenler götürdüklerini orada bırakmış bir çuval çöp topladık dahada vardı o resimleri çekmedim. İnsanları her şeyi güzel olarak hatırlasınlar.73
Bul
Haşim çok güzel görüntüler hep deniz kıyısında olucak değiliz tabiki
bazen böyle orman güzelliklerinide yaşamamız gerekir
güzel bir gün yaşamışsın afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Haşim,Eşrefin dediği gibi hep deniz havası olmayacak ormanın havasınıda solumak gerekli.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Hasim afiyet olsun...Seerf
guzel bir gun gecirmissiniz...iyotlu hava guzeldirde..temis oksijenli havada iyidir..
fotolar harika...Alkis
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Haşim çok keyifli bir dün yaşadığın kesin. Allah içinize sindirsin. Bu arada ufaklık çok güzelmiş
Bul
tek kelimeyle süper..harika görüntüler..bende orada olmak isterdim..paylaşım için teşekkürler..
Seerf
Bul
Ooo resimler harikaymış, muhabbetiniz daim olsun. Afiyetler olsun. Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi