Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sırtıda,sırıttım
Bugün hava oldukca soğuk,ve poyrazdan iyi esiyor,Deniz bulunduğum yukardan kıyı fena değil hemen başta sırtı takımları olmak üzere takımları aldığım gibi teknemin yanına.Denize açılınca iki ayrı rapalayı saldım kıyıdan,biraz açıktan bir şey yok,rapalaları değiştirdim birini silikona çevirdim yine yok bu kez değişik ağırlıklarda iki rapala dolaş Allah dolaş bir trakonyadan başka bir şey yokSiyirdimbu soğukta tam üç saat resmen sırıttımHappybu arada sırtıyı kesip yemliyede dönemiyorum avlaklarda tam altı tekne irili ufaklı ağ atıyorlarHadiordanbir ara teknelerden dört tanesi kıyaya gitti baktım benim avlak rahat eve boş dönmeyeyim diye yemliye takıldım bir saat içinde gelenler aşağıda.Bu arada fotoğraflanacak bir kaç resim daha vardı amma fotoğraf makinamın pili bittiSnifsinf
Daha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgeleSeerf
1-foto günün kahramanı trakonya
2-teknelerden bir tanesi
3-günün hasılatı
4-iki günün toplam avı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
ekmekçi bereketli olsu Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Alkis orhan abi harikasın sen yine tavalığı çıkartmışsın ben yatdaydım istanbula kadarda yat emri çıkdı banaSiyirdim bütün hırsımı oraya saklıyom Happy trakunyayıda iyice hafızaya yerleştirmeye çalışıyom bu arada kazaya kurban gitmeyeyim diye nede olsa aslımız tatlısu balıkcısı sana imrenmemek elde değil bol şans abi bir dahaki seferine şimdiden rastgele Seerf76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Bereketli olsun Orhan Abicim.Balıklar harika ama tragonyayı göremedim.Attınmı denize geri yoksa güzelim balığı.O balık bir 35lik taşırdı valla.Güçlüdür maşallah.
Bu havada iyi cesaret tebriklerimi kabul et lütfen.Afiyet olsun.
Bul
Tebrikler Orhan abi.Sırtıya da başladın sonunda.Afiyet olsunSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yalova tatar yazdı:ekmekçi bereketli olsu Alkis
Eyvallah tatarSeerf

Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi harikasın sen yine tavalığı çıkartmışsın ben yatdaydım istanbula kadarda yat emri çıkdı banaSiyirdim bütün hırsımı oraya saklıyom trakunyayıda iyice hafızaya yerleştirmeye çalışıyom bu arada kazaya kurban gitmeyeyim diye nede olsa aslımız tatlısu balıkcısı sana imrenmemek elde değil bol şans abi bir dahaki seferine şimdiden rastgele Seerf
Valla ben bu balığı tanıdığım halde yanlış bir hareketimle zehrinlede tanışdımHadiordanteşekkür ederimSeerf

yycolak yazdı:Bereketli olsun Orhan Abicim.Balıklar harika ama tragonyayı göremedim.Attınmı denize geri yoksa güzelim balığı.O balık bir 35lik taşırdı valla.Güçlüdür maşallah.
Bu havada iyi cesaret tebriklerimi kabul et lütfen.Afiyet olsun.
Yalcın,35 liği götürecek daha neler var orada dragon denize iade.
teşekkür ederimSeerf

ufuktan26 yazdı:Tebrikler Orhan abi.Sırtıya da başladın sonunda.Afiyet olsunSeerf
Ara sıra sırtıda yapıyorum Ufuk,ne varki çok verimli olmuyor.
teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Sevgili Orhan abim bu sırıtma işimiz ne olacak bizimSiyirdimYa hanos, ya trakonya Sad
Denizde sürmediğimiz yer kalmadı, bu paşayı sırtı ile bulamadık.
Bu hafta sonu da ben bir deniyeyim diyorum Mersinkoy'danBobo Belki denk getiririz.
Havayı buldun mu boş geçmiyorsun maşallah.
Ağcılardan kalan vakitte gene tavalıklar çıkmış.
Bereketli ve afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Orhan abi bravo fogrusu,yine tavaligi almissinAlkis
afiyet olsunSeerf
o ikinci fotodaki trol olmasi lazim,yani agi cekiyor,ve dipte ne varsa supuruyor...mahvediyor kisacasi..Hadiordan
neyse,yemli seni bos birakmiyor..
birdahakine daha da bollarina insallah..
rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Orhan abim bu sırıtma işimiz ne olacak bizimSiyirdimYa hanos, ya trakonya Sad
Denizde sürmediğimiz yer kalmadı, bu paşayı sırtı ile bulamadık.
Bu hafta sonu da ben bir deniyeyim diyorum Mersinkoy'danBobo Belki denk getiririz.
Havayı buldun mu boş geçmiyorsun maşallah.
Ağcılardan kalan vakitte gene tavalıklar çıkmış.
Bereketli ve afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
Bi şansızlıktır gidiyor bakalım nereye kadar.Yemliye başlamadan bir iki saat sırtıya devam,bu sefer sırtı yaptığım bölgeyi değiştireceğim paşaları buluncaya kadar devamSiyirdimteşekkür ederim BahadırSeerf
sanada bol şanslar,rastgeleGulumse
Bornova - izmir
Bul
Orhan ''DAHA BOLLARI SİZLERİN OLMASI DİLEĞİYLE'' söylemin gerçekten çok güzel ve içi dolu. Yani laf ola beri gele değil. Sana nice bereketli ve keyifli avlar dilerim. Afiyetle boğarak süslenesin emi. Bir de şu sırtıyı becerseniz var ya Allah diyorum
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi