selam arkadaşlar,
genelde balığa giden bazı arkadaşlar balığı toplamak için mazmoz dediğimiz çeşitli yemlerden oluşan hatta kokuşmuş olan bir takım karışımları avlak yerlerine serpiştirirler.
peki sizler yaptığınız bu mazmozun size fayda sağladığını hiç kontrol ediyormusunuz?
nasılmı? tabi ki yakaladığınız balığı temizlerken midesine bakarak anlayabilirsiniz.
bu mide ameliyatı bize ayrıca bazı ipuçlarıda verir.fetaladığım hamsi mazmoz mideden çıktığına göre mazmozum işe yaramış.örneğin aşağıda resimlediğim görüntülerde hamsiden başka mazmoz yapmadığım halde balığın içinden pembe teke çıkmıştır.demekki bu avlak yerinde karides veya teke de iş yapabilir.buda bizi bu avlak yerinde fikir sahibi yapar.
mazmozlarınızın sizlere daha verimli avlar vermesi dileklerimle..
araphüso26 yazdı:çok faydalı olacak bir konu teşekkürler reis.. güzel otopsi yapmışsın..bende bakarım faydasıda çok olur
ben reis değil D EN İ Z ciyim,sayın kaptanı deryam.reislik haddimizemi,biz yaptıklarımızı paylaşıyoruz..
ameliyatın faydasını mutlaka görürsün,bu bizlere ipucu verir.
ayrıcada ben teşekkür ederim,arap kaptanı deryam.
tahsinmersin yazdı:ben reis değil D EN İ Z ciyim,sayın kaptanı deryam.reislik haddimizemi,biz yaptıklarımızı paylaşıyoruz..
ameliyatın faydasını mutlaka görürsün,bu bizlere ipucu verir.
ayrıcada ben teşekkür ederim,arap kaptanı deryam.
avatarların üstünde ne yazdığı beni çok ilgilendirmiyo reisim ben reisim diyosam benim için öylesin okadarrrrrrrrr
Çok güzel bir paylaşım ve çok sağlam bir tüyo Abi Saygılar
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "