Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arife kefalleri
tüm site sakinlerinin kurban bayramını kutlar,sıhhat ve afiyet dilerim.dilerim kovalarınız hep dolu olur.sayın niyazi bey(ilerya) mesajınızda karların eridiğinde daha büyük boyutlarda kefaller olacağı görüşünüzün bu bölgeyi kapsamadığını belirterek,serkan beyin(mavruşgil)tesbitinin güzel olduğunu belirterek şunu diyorum.buralarda kefal nisan ayı ortalarındadeniz kenarına ve dere içerisine giriyor.kısa bir süre sonra terk ediyor.temmuz ayının başında tekrar çoğalıyor.en iyi av zamanı ağustos ,eylül,ekim,kasım ayı ortalarında azalıyor ve artık yeme nazlı atlıyor.ve kefallerin kış günlerini daha soğuk ve derin sularda geçirdiğini biliyoruz.arife günü ve önceki gün yakaladıklarımı paylaşmak istiyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ibrahim bunlara son demeyelim devamı gelsin sen yinede meranı boş bırakma afiyet olsun rast gele.sizinde bayramınız kutlu olsun.AlkisSeerf
Bul
Hocam yine tavalik kefaller cikmis..tebriklerAlkis
afiyet olsun..rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun hocam inşallah daha güzel ve büyük avların senin olması dileleriyle.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tebrikler bayramınız mubarek olsun.
Bul
Tebrikler hocam.Herzamanki gibi kefale devam.Senin boşun yok maşallahAlkis
Bul
kefalin sonu bunlar tabi sizin oralarda artık başka balıklaraAlkisrastgele
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bereketli olsun ibrahim bey,bu sene güzel kefaller yakaladınız inşallah böylede devam eder.rastgele..
Bul
ibrahim bereketli olsun Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kefalci hocam ellerine sağlık,gene güzel kefaller almışsın.
hocam dikkatimi çekti hep tuttuğun balıkları naylon poşete koyuyorsun,bu son derece sağlıksız,zira naylondaki balıklar daha çabuk bakteri üretir.hep balığa gittiğne göre bez veya kumaş benzeri bir balık torbası kullansan daha iyi olur.
not:en kolay balık torbası,yastık kılıfıdır.(sakın bu fikri benim söylediğimi yengeye söyleme)Siyirdim
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hafta sonu kefalleri kefalcı ibo 10 2,549 31-08-2009, 10:04
Son Yorum: cranium

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi