Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mustafanın kısmeti
Pazar ( 15-11-2009 ) sabahı arkadaşım Mustafa ile saat 9,00 gibi İmaret limanından sirti yaparak mercan meramıza çekildik , Ben beyaz silikon raglou 14cm lik ve Mustafa da sahte balıcık 8,5cm lik saldı, hayret aşağı yukarı 3 mil mesafe kattık bir tık vuruş almadık Snifsinf Neyse tam meramıza yaklaştık o anda oraya Faruk ( Albatros gr ) Ayhanla beraber geldiler , demirledik uzunca bir bekleyişten sonra ilk balığı ben tuttum orta boy bir mercandı 71 ardından Mustafada bir mercan oh dedik iyi başladık fakat balığın vurması kesildi ,yine uzun bir aradan sonra bir tane büyük mercan tuttum o balık işte çok zevk verdirdi ne kafa atıyordu anlatılcak gibi değil ,çok seyrek aralıklarlan vuruyordu , sizin anlayacağınız saat 15,30 kadar avlandık 100 tane canlı taze mamunu bitiremedik , daha yanımızda 200 mamun buzlu vardı tabi hepsini kaçarken denize attık balıkların büyümesi için Affet
Oltalar klasik hırsızlı mercan oltası , iğneler No 3 nikel çapraz
Yemler taze mamun ve buzlu mamun
Herkeze bundan daha iyi avlar dilerim76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
arada balıklar geldikçe faruk abi veya hakan hocalarla birbirinize laf atıyormusunuz ahmet abi,
bizim orada kıyamet kopuyor hele biri balık çekmeye başladıgında kimi tempo tutuyor kimi inşallah kaçırırsın espirisi yapıyor tam gırgır şamata oluyor yani.
balıkların maşallahı var afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Mustafa`nin kismeti baiyorum,guzel kirmizilar..
Mustafa`ya afiyet olsun
o gun poro-lagosa gitmek varmis..yanlis bolge secmissik..
neyse..daha da buyuklerine rastgele
..............................
ilk fotoda Mustafa`yi iyiki gostermissin,biz diger kisi ile karistirabilirdikSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:arada balıklar geldikçe faruk abi veya hakan hocalarla birbirinize laf atıyormusunuz ahmet abi,
bizim orada kıyamet kopuyor hele biri balık çekmeye başladıgında kimi tempo tutuyor kimi inşallah kaçırırsın espirisi yapıyor tam gırgır şamata oluyor yani.
balıkların maşallahı var afiyet olsun rastgele Alkis
neler-neler oluyor Nihat`ta..
burada yazarsak,problemli uye olmiyalim sonraSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:arada balıklar geldikçe faruk abi veya hakan hocalarla birbirinize laf atıyormusunuz ahmet abi,
balıkların maşallahı var aiyet olsun rastgele Alkis
Aynen dediğin gibi oluyor , hele dün Faruğun tutuğu balıkların küçük olduğunu denize iade etmesi için laf atıyordum Bobo
Teşekkürler Nihat , rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:Mustafa`nin kismeti baiyorum,guzel kirmizilar..
Mustafa`ya afiyet olsun
o gun poro-lagosa gitmek varmis..yanlis bolge secmissik..
neyse..daha da buyuklerine rastgele
..............................
ilk fotoda Mustafa`yi iyiki gostermissin,biz diger kisi ile karistirabilirdikSiyirdim
Teşekkürler arkadaş Seerf
İlk foto için = dedim Mustafalan Ahmet karışmasın dedimSiyirdim
Bul
ahmet kardeş tavalığı çıkarmakla kalmamış güzel de bir gün geçirmişsiniz mustafa kardeşimizin nasibi bu kadarmış ne diyelim afiyet olsunSeerf
Bul
Tavalıklar çıkmış yine bereketli olsun...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Ahmet abi güzel bir av ve dostlar aynı bu güzelliğin devamını dilerimAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Ahmet abi, güzel balıkçılık yapmışsınız tebrikler AlkisSeerf
Bu arada faruk abide resimle ilgili espirili bir yaklaşımda bulunmuş bu yaklaşımın sebebi ilk balığı senin tutman olmasın Bobo.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeğenimin kısmeti mariner8 27 4,033 30-09-2011, 22:58
Son Yorum: mariner8
  Marangoz Ahmetin kısmeti mariner8 32 4,629 13-09-2009, 17:37
Son Yorum: efese
  pazarın kısmeti orhanekmekci 56 8,070 13-06-2009, 00:22
Son Yorum: orhanekmekci