Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torunum doğdu
tüm arkadaşlara selam uzunzamandanberi foruma sık giremedim nedeni ise 1,5 aydır kızımın doğumu için istanbuldaydım baya bi telaşımız oldu (aple) laptopumda (ı )(ö)( ğ )yani bizim kullandığımız harfler yok kendi sayfamı açamadım çünki (brösi)(Ö) yok ne yaptıysam bulamadım yaşlılıktan olsa gerek sonra aklıma msn den harf almak geldi ve aldım oh be hi hi hi neyse nurtopu bir prensesin dedesi oldum cumhuriyet bayramı günü çok mutluyum çünki ilk torunum . hepinize sıhhat afiyet neşe dolu günler dileği ile selamlar .Seerf
Bul
üstadım ne mutlu sana sanırım dede olmak değişik bir duygu allah analı babalı büyütsünGulumse
Bul
Allah analı babakı büyütsün, sağlıklı uzun ömür versin.Gulumse
Tadmadık daha ama torun bir başka olur derler. Ne mutlu sizlereAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
allah analı babalı,sahlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah,
anneyede geçmiş olsun.
darısı başımıza hayati abi Alkis
Bul
Mutluğunuz gözlerinizden okunuyor Hayati bey,allah bağışlasın,analı babalı büyütsün,bahtı açık olsun..

Not : Mesajınızı farklı bir konunun içinde gördüm,ayrı bir konu olarak duyurular bölümüne taşıdım bilginize..
Bul
Gözünüz aydın hayati abi ALLAH analı babalı ve dedeli büyütsün.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Gözün aydın Hayati,Allah sağlıklı,analı babalı büyütmeyi nasip etsinGulumse
Bornova - izmir
Bul
Lakerda yazdı:Mutluğunuz gözlerinizden okunuyor Hayati bey,allah bağışlasın,analı babalı büyütsün,bahtı açık olsun..

Not : Mesajınızı farklı bir konunun içinde gördüm,ayrı bir konu olarak duyurular bölümüne taşıdım bilginize..

çok teşekkürler . yalış yerde konu açtığımı fark ettim ama geç oldu dileğiniz ve anlayısşınız için tekrar teşekkürler rastgele
Bul
evet hepinize şimdiden çok teşekkürler evet yeni bir üyemiz daha geliyor Happy
Bul
dede hayati,allah torununuzu analı babalı büyütsün.sizlerede uzun ömürler versin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Atakanının ikizleri doğdu. bucalı 24 2,931 10-05-2013, 08:21
Son Yorum: yycolak
  yycolak.2.12 torunum efeyi takdimimdir. yycolak 69 6,415 18-12-2011, 10:00
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi