Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devir-Teslim
Arkadaşlar hepinize merhabalar diyerek başlıyorum,

Haftasonu İstanbulda görevli olmam nedeni ile Boş vaktimdede boş durmayarak Mavruşgil(Serkan) arkadaşımı arayarak ertesi gün için randevulaştık, tabiki serkanla önceden çanakkale org.da tanışmıştık bu seferki devir-teslim nedeni ile buluşmaktı, herkesin hatırlayacağı gibi serkanın ARAPHÜSO için önceden ekip filizlendirdiği fıstık çamı fidelerinin devir teslimiydi ve bunu gerçekleştirdik..

Serkanla yaklaşık 2-3 saatlik bir birliktelik tabiiki havadan sudan balıktan ve birazda siteden anlattık dertleştik ve tabiki ayrılık, buradan serkan arkadaşımın misavirperverliğini bir kez daha kutluyor ve huzurlarınızda kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum..

İlk resim hatırlatma amacıyla serkanın konudan alıntıdır..
ikinci resim toplu olarak fideler
sonrakiler biz...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araya beşiktaş-üsküdar sıkıştırmışsınız gibi görünüyor,
devir teslimin diğer ayağının resimlerinide bekliyoruz ahmet abi Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:araya beşiktaş-üsküdar sıkıştırmışsınız gibi görünüyor,
devir teslimin diğer ayağının resimlerinide bekliyoruz ahmet abi Gulumse

Evet evet aynen öyle oldu nihat, tabii daha ben arapahüsoya teslimi yapmadım onuda bugün yapacağım inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Fidanlar inşallah yeni yerini beğenir.Sitemiz paylaşım arkadaşlık adına güzel görüntülerAlkisbu arada Ahmet,boğazda balık araştırması yokmuyduSeerf
Bornova - izmir
Bul
ahmet abi gezmeye devam boş yok sende Alkis güzel bir buluşma sohbet olduğu kesin artarak devam etsin sitemizin bu güzellikleri AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhanekmekci yazdı:Fidanlar inşallah yeni yerini beğenir.Sitemiz paylaşım arkadaşlık adına güzel görüntülerAlkisbu arada Ahmet,boğazda balık araştırması yokmuyduSeerf

İnşallah beğenir ve hepside tutar baba,
Balık araştırması şöyle eminönü, galata köprüsü, karaköy, beşiktaş oradan üsküdara kadar gözlemlerin birkaç yerde kefal, izmarit, çinekop dışında fazla kayda değer bişeyler göremedim..
fish or die yazdı:ahmet abi gezmeye devam boş yok sende Alkis güzel bir buluşma sohbet olduğu kesin artarak devam etsin sitemizin bu güzellikleri AlkisSeerf

Muratcığım teşekkür ederim, aynen devam bu arada unutmadan 20-21-22 kasımda izmire geliyorum görevli olarak yine bir kaç kişiyi rahatsız ederim oralarda haberin olsun..Wink
İki güzel arkadaşımızın buluşmasıyla hoş bir ortam olmuş, tebrikler.
Bul
murki yazdı:İki güzel arkadaşımızın buluşmasıyla hoş bir ortam olmuş, tebrikler.

Teşekkür ederim murat güzel olan bizleriz hepimiziz...
guzel bir muhabbet olmus beylerAlkis
Allah muhabbetinizi arttirsinAffet
diger devir teslimi de bekliyoruzSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi