Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizdeki ilk balığım... NARLI
Arkadaşlar bundan 2,5yıl once Bursa merkese tasındım. Jakdavit Cavit abimin sayesinde denizde balık avına başladım.
Yine NARLIda birgün. ondan onceki 1-2 avda pek bi balık tutamadığımız için ben beklemekten sıkıldım. ama Cavit abimin "balık işi nasip işi" sözünden sonra 6metrelik sırığımın basında beklemeye devam ettim. sıkıldığım içinde kamışı kayalıklara taktırdım bi ayağımla da sırığa basıyordum.
Dalmışım... sırıktaki hareketi farkettiğimde sırığın ucu suya girip-çıkıyordu. ben afalladım. ilk hamlemde balığı sudan çıkaramadım. ikinci hamlemde balık sudan çıktı ve o hızla kucağıma düştü. ben basladım avaz avaz bağırmaya....
"cavit abiiiii..... ben balık tuuttuummmmm.... hemde kocamaaannn..." narlıda balık avlayan herkes bana bakıyordu. ben ise elimde balık kayalılların diğer ucundaki cavit abime balığı göstermeye gidiyordum...

o balık o aksam soframızı süsledi. 4-5 kişiye yetti.

O gün bu gündür o karagözün abdestiyle balık peşinde koşturuyorum...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Maşallah arkadaşım güzel balıkmış ben de narlı müdavinlerindendim ama iş güç zaman lazım balıkçılık için orası benimde zevkle severek balıkçılık yaptığım yerlerdendir Gürhan larla,Nihat larla ne lüfer ne karagözler çektik mera çok bereketli Gürhan la en kısa zaman da oradayız bakalım operasyon hazırlığı içerisindeyiz paylaşım için teşekkürler arkadaşım inşallah daha fazlasınıda tutarsın saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Eren bey;
yaa bu avda veya bundan sonraki avların birinde NARLIda sizinle görüşütük tanıştık. Jackdavit cavit abim tanıdı sizi. yanınızda kımler vardı bilemiyorum ama o zamn sizinle merhabamız oldu...
Bul
Abdullah kardeşim çok güzel bir anın oldu bunu ömür boyu unutman mümkün değil. Paylaşım bu hikaye ile daha da renk kazanmış. Nede olsa ilk
Bul
tebrikler devamını dilerim afiyet olsun.....Alkis
Bul
Abdullah Bey..

İlk balık olması çok güzel bir duygu yaşatmış olmalı ki bu kadar güzel tarif etmişsiniz.Bizlere de anlatarak bunu yaşattığınız için teşekkür ederim.Şansınız daima açık olsun..

Sevgiler...Rastgele..
Bul
abdullah narlının havası bile balık kokuyor orası gerçekten müthiş biryer sizdede aşı tutmuş artık bu sevda bitmez GulumseAlkis
Bul
Bu sevda bitmez...Keyifli bol avlarınız olsunAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Abdullah,ilk avın unutulmayacak cinstenmişAlkisdaha bereketli avlara inşallahGulumse
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Apdullah kardeşim Alkis böyle avlar unutulmaz , rastgele Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yayın Balığım yaser2sultan 11 2,237 09-06-2014, 11:10
Son Yorum: sonosmanlı1111
  Eski avlardan NARLI'da çinekop peşinde... lapinavcısı_brs 11 3,342 03-11-2009, 12:01
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi