Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapalalarım, çıkrık ve kamış
Arkadaşlar sizlerinde bildiği gibi daha ziyade sırtı yöntemi ile av yapıyorum. Sıkça sorulan sorularınızı tek seferde yanıtlamak için sizlerle paylaşmak istedim. Avlanmak istediğim balığa göre yada Mevsimine göre av veren balığa uygun malzeme seçerek sırtı yapıyorum. Genellikle Levrek-Sinavrit-Akya-Kılıç-Orkinos-Turna-Melanur yaptığım avlardır. Çıkrık ve Kamışın markasını reklam olmasın diye yazmıyorum ama sırtı çekmek isteyen arkadaşlar çıkrık makina ve misina yerine ip kullanmalılar. Ölçü ve çeşitlerini avlanmak istediğiniz balığa göre aktarabilirim. Umarım bu paylaşımım yararlı olur. Kırmızı çanta bir defasında yanımda olmadığı için anlattığım sıkıntıyı hatırlatmak için koyulmuştur. Bilenler bilir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
rapala markası vermekte sakınca yok ercan abi,
paylaşım için teşekkürler hepsi çok güzl görünüyor ama avların gerçekten keyif veriyor,keşke daha sık avda olabilsen dememek elde değil AlkisSeerf
Bul
ALTAYLI yazdı:....
Kırmızı çanta bir defasında yanımda olmadığı için anlattığım sıkıntıyı hatırlatmak için konulmuştur.

Bilenler bilir
.

Ercan ağabey,
Kara kaplı defter bizde bir mizansendir,,
Muhtelif renklerde olabilir,
ne güzel anlatmışsın,,,
Paylaşımda muhteşem,,
Bu resimleri portföye kaydettim,,,
ellerine sağlık,,,

ilk olan hariç, hep açık renkleri tercih etmişsin,,,
nedeni nedir...?

- ayrıca hamster'de güzelmiş,,,
(2) senin ki neden beyaz ..... ?
benim gördüklerimde hep gri renkte kullanıyorlardı,,

.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Niyazi - 1967 - 0+
Niyazi Hamster'ler batan ve yüzen olmak üzere 2 tip. Ben batanı tercih ettim. Bull-Dog ise tamamen su üstü ancak ağırlık kullanarak çekersen ağız yapısı nedeniyle fazla batmıyor ve köpük çıkarıyor buda iri hayvanı çekiyor. Bu özelliğini çok kişi bilmez. yeterki hayvan aç olsun. Bu nedenle o rapalayı sabah erken ve akşam batış sıralarında kullanmalısın. Başka zamanlar boşuna dolaşmış olursun. Hamster'in altındaki 3 kancalı benekli rapalam banko'dur.
Bul
LeVrEkCi yazdı:rapala markası vermekte sakınca yok ercan abi,
paylaşım için teşekkürler hepsi çok güzl görünüyor ama avların gerçekten keyif veriyor,keşke daha sık avda olabilsen dememek elde değil AlkisSeerf

Teşkkürler Nihat. Paylaşım için ise şunu söylemek istiyorum. Uzun yıllardır deneme yanılma yöntemiyle elde edip biriktirdiğimizi, genç arkadaşlara aktarabiliyor ve faydamız oluyorsa ne mutlu.
Bul
paylasim icin tesekkurler Ercan abi..
cok guzel gorumuyorlar,bol balikli avlarda kullan..
asagidaki rapala cok ilginc...
rastgele
[Resim: attachment.php?attachmentid=21867&stc=1&d=1255193149]
Bul
çok güzel bilgiler abicim teşekkürler. belgesellerde kalamara benzer plastik yemlerde kullanıyorlar sizde kullanıyormusunuz. iğnelerde çok ufakmış telefonla kıyaslayancaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bu güzel paylaşım için teşekkürler
Bul
Bilgi ve paylaşıma teşekkürler ercan abi boşuna dememişler alet işler el övünür.Takımlar tam olunca gerisi artıkkısmete kalıyor.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Abi çok güzel sahteler varmış . Bu sahtelerle kazasız-belasız , bereketli avların olsun Alkis En üstteki popper'lerden bu sene 2 adet ben de aldım.Yalnız benimkiler 13cm.lik uskumru ve gümüş balığı sahteleri . Yani hedef çok büyük Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Olta , Kamış , ve Malzeme Önerileri Unixhelp4you 4 1,554 27-08-2015, 08:13
Son Yorum: rusan
  Spin kamış ve makine demdem 10 2,248 24-04-2015, 15:21
Son Yorum: demdem
  Spin kamış ve makine onerisi scarabeus 9 4,847 28-11-2014, 14:15
Son Yorum: scarabeus
  Kamış Gruplarının Açıklaması hasansenturk72 15 5,168 08-05-2011, 10:35
Son Yorum: Dr.Güner
  Çıkrık Takımlar vetilmed 6 3,021 11-02-2008, 19:07