01-10-2006, 00:54
merhabalar herkese acaba üyeler arasında zıpkınla serbest tüpsüz dalısla avlanan arkadaslar varmı?
zıpkınla avlanma
|
01-10-2006, 00:54
merhabalar herkese acaba üyeler arasında zıpkınla serbest tüpsüz dalısla avlanan arkadaslar varmı?
01-10-2006, 13:33
Ben amatörce serbest dalış yapıyorum. Genelde Levrek ve Kefal amaçlı dalıyorum fakat Lahoz ve karagöz daha çok denk geliyor arada sarpa sürüsüne denk gelsemde sürüye yaklaşması oldukca zor
17-10-2006, 23:06
Bende 5 senedir dalıyorum serbest zıpkınla ayrıyetten bıde balıkadamım ama bu sene fazla balık yok gecen sene daha bereketliydi zaten burda çok çeşit genellıkle kefal karagöz ve kikla wuruyorum.Enderde olsa arada levrekde cıkıyo
![]()
18-10-2006, 09:53
levrekleri vurmayın yaww onları ben büyüyünce tek tek tutacagım siz merak etmeyin
![]()
18-10-2006, 09:59
Levrekci yazdı:levrekleri vurmayın yaww onları ben büyüyünce tek tek tutacagım siz merak etmeyin dalma olayı benimde hep aklımda var hatta sat bir abiyle o kadar mücadelesini yaptım. onun takımlar falan tam olarak var. fakat hayır dedi. siz manyak adamlarsınız sizi kanal sularıyla beraber ada eteklerinde buluruz ölür gidersiniz sizlerle uğraşamam dedi. ama hep aklımda..... sevgiler..
25-10-2006, 15:12
slm bende fırsat buldukça güzel havalarda su temizse amatörce kıyılarda dalıyorum .fısherman arkadaşımızında dediği gibi genelde levrek ve kefal çoğunlukta oluyor. eğer dalarsanız zıpkının ucunla midye kabuklarını kırmaya çalışın yani birşeylerin kırıldığını balık sesi duyar ve işiniz kolaylaşır. rast gele
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
okyanus balikgi avlanma teknikleri | HakoAVUSTURALYA | 7 | 3,498 |
16-07-2006, 23:49 Son Yorum: SinekOltasi |