Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27-09-2009 Karagöz avı.
Gece iş çıkışı balık merasına gittim güzel balık vardı takımlar da güzel çalıştı ama boru kurtları bozuk tu 4 paket boru kurdundan toplamda 10 tane sağlam canlı yem çıkmamıştır verdiğimiz paraya yazık günah böyle davranan yemcileri kınıyorum .
daha güzel balıkçılık yapabilrdim ama kısmet bu kadarmış.

takım:2 li dip oltası
yem:borukurdu
iğne mustad 3 numara beyaz çapraz.

Resimler evde çekilmiştir sevmediğim bi olaydır ama kusuruma bakmayın .

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Doktor abi tebrikler balıklar harika...Yem konusunda haklısın...Daha güzel balıkçılığıda ekip olarak beraber yaparız kısmetse...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Iste bu olaya acaip sinir oluyorum...bir suru guncel isler,kosturmacanin arasinda baliga gitmeye bir vakit buluyorsun..yemci senin butun keyfini kaciriyor..yok abi boyle bir sey..benim balikciligimi bozmaya hakki yok...alt tarafi paramla aliyorum..benimde basima geldigi var,mamun aldim..birak bahceyi...butun mahalle koktuHadiordanyemle paragati yemleyebilirsen,goturdum dukkanin ortasina bosalttim kutuyu...
neyse bu esnaflik veya kurnazlik degil....ama oluyor
Eren sargoslar guzel..afiyet olsun..
daha bollarina ve daha buyuklerine..insallah
rastgele
Bul
Eren,bu boru kurduna verdiğim paraya acıyorumHadiordan bu nedenle almamaya çalışıyorum çok verimli yem olsada bu duruma çok canım sıkılıyor.Karagözlerde iyiymiş dahada irilerine bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
dostum çok güzel balıklar..benim kurtlardan olsaydı ahhh nasıl balık alırdık orda..yakın olsaydık hemen gelirdim oraya ama mesafe var aramızda..tebrik ediyorum helal olsun sana..boru kurdu olayınada üzüldüm...saygılar rastgeleAlkis
Seerf
Bul
Eren kısmet diyelim bir dahaki avının bereketli geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Eren'cim anlattığın borukutları yerine keşke sülünes kullansaydın , en azından biraz daha sağlam yem olurmuş Wink Yalova'yı bilmem ama burada karagözler borukurtlarından daha çok sülünese sarmaya başladılar Smile Güzel balıklar için tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Eren sargozların maşallahı var.Emeğine sağlık.
Aldığın yere götür ve geri ver bence...İki de lafını esirgeme.
Yakınmayalım bir şeyler yapalım.
Daha bu akşam konserde başıma geldi.Bayaa bir canım sıkıldı ama en azından hakkımı aldım.
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bereketli olsun eren abi güzel balık almışsınız karagözler porsiyonluk Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Vayy karagözler 10 numara yhaa. Valla Eren abi Bereketli olsun diim İşallah. Yalnız boru kurdu olayına fazla takılma bak biz onun ölüsünü bile bulamıyoruz burada. Karidese tamah ediyoruz oda kokmuş eline aldıına değmiyor... Neyse afiyet bal şeker olsun Balıklaar gerçekten 10 numara...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kiloluk Karagöz Avı serkanefe 32 5,322 29-12-2016, 20:56
Son Yorum: turna
  Turanköy hatırası 1.190gr baltabaş Karagöz. doktor 32 2,003 28-08-2016, 20:08
Son Yorum: bucalıfikret
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,583 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,172 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,891 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  şansımıza karagöz fotokopici 26 3,527 30-08-2012, 23:42
Son Yorum: dagistan
  İstanbulda karagöz avı muhammer41 39 5,690 06-04-2012, 23:23
Son Yorum: hamsi58
  13 Aralık 2009 ısparta aksu alabalık avımız alperburdur 28 5,003 30-10-2010, 15:46
Son Yorum: alperburdur
  2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru semihkaptan 17 4,347 11-06-2010, 13:34
Son Yorum: dincobey
  Denizi özlemişim sırf KARAGÖZ ALTAYLI 37 5,524 10-02-2010, 22:48
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi