Gece iş çıkışı balık merasına gittim güzel balık vardı takımlar da güzel çalıştı ama boru kurtları bozuk tu 4 paket boru kurdundan toplamda 10 tane sağlam canlı yem çıkmamıştır verdiğimiz paraya yazık günah böyle davranan yemcileri kınıyorum .
daha güzel balıkçılık yapabilrdim ama kısmet bu kadarmış.
takım:2 li dip oltası
yem:borukurdu
iğne mustad 3 numara beyaz çapraz.
Resimler evde çekilmiştir sevmediğim bi olaydır ama kusuruma bakmayın .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Iste bu olaya acaip sinir oluyorum...bir suru guncel isler,kosturmacanin arasinda baliga gitmeye bir vakit buluyorsun..yemci senin butun keyfini kaciriyor..yok abi boyle bir sey..benim balikciligimi bozmaya hakki yok...alt tarafi paramla aliyorum..benimde basima geldigi var,mamun aldim..birak bahceyi...butun mahalle koktuyemle paragati yemleyebilirsen,goturdum dukkanin ortasina bosalttim kutuyu...
neyse bu esnaflik veya kurnazlik degil....ama oluyor
Eren sargoslar guzel..afiyet olsun..
daha bollarina ve daha buyuklerine..insallah
rastgele
Eren,bu boru kurduna verdiğim paraya acıyorum bu nedenle almamaya çalışıyorum çok verimli yem olsada bu duruma çok canım sıkılıyor.Karagözlerde iyiymiş dahada irilerine bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsun
dostum çok güzel balıklar..benim kurtlardan olsaydı ahhh nasıl balık alırdık orda..yakın olsaydık hemen gelirdim oraya ama mesafe var aramızda..tebrik ediyorum helal olsun sana..boru kurdu olayınada üzüldüm...saygılar rastgele
Eren'cim anlattığın borukutları yerine keşke sülünes kullansaydın , en azından biraz daha sağlam yem olurmuş Yalova'yı bilmem ama burada karagözler borukurtlarından daha çok sülünese sarmaya başladılar Güzel balıklar için tebrikler Afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Eren sargozların maşallahı var.Emeğine sağlık.
Aldığın yere götür ve geri ver bence...İki de lafını esirgeme.
Yakınmayalım bir şeyler yapalım.
Daha bu akşam konserde başıma geldi.Bayaa bir canım sıkıldı ama en azından hakkımı aldım.
Afiyet olsun, rastgele...
Vayy karagözler 10 numara yhaa. Valla Eren abi Bereketli olsun diim İşallah. Yalnız boru kurdu olayına fazla takılma bak biz onun ölüsünü bile bulamıyoruz burada. Karidese tamah ediyoruz oda kokmuş eline aldıına değmiyor... Neyse afiyet bal şeker olsun Balıklaar gerçekten 10 numara...