Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cumada boş dönmedim
sayın site sakinleri,ben her akşam iş çıkışı olan 17.00 sonrası acil bir işim yoksa,ve hava şartları da müsaitse balığa gidiyorum ve hava kararana kadar devam ediyorum.genelde tuttuğum balıkları yediğinden emin olduğum kişilere veriyorum.yani benimki balık tutma hastalığı.kefaller ekim sonuna kadar devam edecek diye tahmin ediyorum,demekki daha çok resmim olacak diye düşünüyorum.bitirmekte olduğumuz cuma günü de boş dönmediğim için şanslı olduğumu düşünüyor ve tuttuğum balıkları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ibrahim eline sağlık raporların daim olsun afıyet olsun rast gele...AlkisSeerf
Bul
Hocam rasgele bereketli olsun paylaşımlarını bekleriz her zaman.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
rasgele bereketli olsun
Bul
İbrahim Hoca bereketli olsun. Avlandığın yeri merak ettim. Bir de oraların fotoğraflarını çeksen. Maaşallah hiç boş dönmüyorsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Ibrahim bereketli ve afiyet olsun..cok guzel kefaller..
rastgele
Bul
bereketli olsun ibrahim rastgele.
Bul
Bereketli olsun , güzel avcılık olmuş Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çok iyi düşünmüşsün hocam,balığı ziyan etmeyecek kişilere vermekle hayra giriyorsunuz bende balığı seven komşularımı bililiyorum sizin gibi yapıyorum.Bereketli olsun.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
yav ibo kardeş, abi, biraz bilgi versene. her seferinde dünyanın kefalini alıp geliyorsun. dip oltası mı yapıyorsun kıbrıs sarma mı ? bugün kadıköyde biri vardı adam resmen tutamıyordu. etraf kefal kaynıyor ama 2 saatte 1 adet alabildi fitil etti bizi. onu izlerken rahat bi 12 bardak çay içtim.. biraz bilgi Smile
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi