asker oğlumuzu görebilmek için adapazarına doğru yola çıkar çıkmaz muratı aradım.kardeşim biz geliyoruz diye.bizi şehir merkezinde karşılayıp oğlumuzun olduğu geyveye doğru yola koyulduk.muratcım bu arada geyvede bulunan aynı görevi yaptıkları isa kardeşi arayıp oğlanın komutanı ile temasa geçirdi.oda sağolsun bize katıldı ve karakola birlikte gittik.sevgili oğlumuz hiç itirazsız bize teslim edildi.bu arada murat sürekli bizi evinde misafir etmeyi teklif ediyordu.arife günü.....ertesi gün bayram ve murat kardeşim illaki bizi iftara davet ediyor.böyle güzel bir kalp olabilirmi.evet muratcığımda var.yetmedi bayramın ikinci günü adapazarından kalkıp geyveye gidiyor(35km)oğlanı tekrar sabahın köründe birliğinden alıyor.adapazarına kadar getiriyor.oradan otobüse bindiriyor ve bize gönderiyor.buna ne diyeceğimi bilemiyorum.lütfen siz yorumlayın.bendeki kelime hazinesi bu işe bir şeyler yazmaya yetmedi.
evet sevgili muratcım.harika bir dostsun.yaptıklarına ben ve eşim minnettarız.
allah her şeyi gönlüne göre versin.sağol varol,sonsuz teşekkürler.
Saygılar Yalçın abiciğim. Yeğenim Çetin inşallah hayırlısıyla teskere alır bende mutlu olurum. Sitemiz arkadaşlara kapımız her zaman açıktır, bunu böyle bil. Bu arada resimde birbirimize bayağı benziyoruz ya, tanımayanlarda kardeş sanacak dimi. Görüşmek üzere, selam ve saygılar. (takma kafanı bizde çalarız kapını bir gün)
murki yazdı:Ne demek önemli değil de, kayıtlarda gördüm senin askerlik eksik kalmış galiba, tam org. üzeri seni almasınlar birde bak sen işi ondan sonra.
muratım yüreğimi ağzıma getirdin askerlik yapalı 28 sene oldu rüyalarıma giriyor beni tekrardan askere alıyorlar ben askerlik yaptım desemde inanmıyorlar ağlıyorum rüyamda neyseki sabah olunca anlıyorum bunun bir rüye olduğuna tamamdır bu gece kesin askerlik rüyama girer çünkü bende aşırı stres var .
murki yazdı:Saygılar Yalçın abiciğim. Yeğenim Çetin inşallah hayırlısıyla teskere alır bende mutlu olurum. Sitemiz arkadaşlara kapımız her zaman açıktır, bunu böyle bil. Bu arada resimde birbirimize bayağı benziyoruz ya, tanımayanlarda kardeş sanacak dimi. Görüşmek üzere, selam ve saygılar. (takma kafanı bizde çalarız kapını bir gün)
bucalıfikret yazdı:muratım yüreğimi ağzıma getirdin askerlik yapalı 28 sene oldu rüyalarıma giriyor beni tekrardan askere alıyorlar ben askerlik yaptım desemde inanmıyorlar ağlıyorum rüyamda neyseki sabah olunca anlıyorum bunun bir rüye olduğuna tamamdır bu gece kesin askerlik rüyama girer çünkü bende aşırı stres var .
ne yakışır asker elbisesi sanada fikocum
allah vermesin benimde bazen rüyama girer aynı kabus.