Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bucalı barış ve bucalıfikret aynı mera
selam arkadaşlar dün akşam barış yemleri almıl beni aradı sabah gidermiyiz diye tabiki ben hazırım yalçın sabah işte olacağından gelemediSiyirdim sabah 06.00 hareket ettik 06.30 meradayız narlıdere viyadük takımları yemleyip başladık balıkların vurmasını barış erzamankigibi tasmalayıp kaba lidakileri ve isparosları alıyor bende ne hikmetse tık yokHadiordan neyse uzun aradan sonra lidakilerle tanıştım balık kesti biraz daha ilerleriye gittik ordada şansımızı deneyelim dedik maşallah barış atar atmaz çuprayı aldıAlkis bende yine tık yokSnifsinf bir iki lidaki aldım saat 13.00 balık birden kesti ilk meraya gittik ordada vuruş alamadık takımları toplayıp doğru eve balıkların çoğunu barış aldı sağolsun yakaladıkların hepsini bana verdi teşekkürler barış.
daha güzel avların sizlerin olması dileğimle rast gele...

misina. 0.30
iğne zoka 2.0 (busefer zokala denedik)
yem. canlı yengeç (orta büyüklüğünde)

not: makineyi evde unuttum resimler eve gelince çekildi
resimlerde tarih ayarı çıkmamış benim kız iptal etmiş ben beceremedim kusura bakmayın...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
İki bucalıyıda kutlamaktan başka çare yok AlkisAlkis
Balıkların maşallahı var bereketli olsun barış sana kıyak yapmış anlaşılan akşama iftarlık olmuş..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İki bucalıyıda kutlamaktan başka çare yok AlkisAlkis
Balıkların maşallahı var bereketli olsun barış sana kıyak yapmış anlaşılan akşama iftarlık olmuş..Alkis

sağolsun uzunum barış herzaman kıyağını yapıyor.Alkis
Bul
EEE olacak o kadar bugün bana yarın sana hiç olmassa tavayı kızdırdığına deysin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:EEE olacak o kadar bugün bana yarın sana hiç olmassa tavayı kızdırdığına deysin..
tam denk geldi babamlar iftara geliyorlar bize .Gulumse
Bul
Bak gördünmü hepsinde vardır bir hayır..
[quote=bucalıfikret]selam arkadaşlar dün akşam barış yemleri almıl beni aradı sabah gidermiyiz diye tabiki ben hazırım yalçın sabah işte olacağından gelemediSiyirdim sabah 06.00 hareket ettik 06.30 meradayız narlıdere viyadük takımları yemleyip başladık balıkların vurmasını barış erzamankigibi tasmalayıp kaba lidakileri ve isparosları alıyor bende ne hikmetse tık yokHadiordan neyse uzun aradan sonra lidakilerle tanıştım balık kesti biraz daha ilerleriye gittik ordada şansımızı deneyelim dedik maşallah barış atar atmaz çuprayı aldıAlkis bende yine tık yokSnifsinf bir iki lidaki aldım saat 13.00 balık birden kesti ilk meraya gittik ordada vuruş alamadık takımları toplayıp doğru eve balıkların çoğunu barış aldı sağolsun yakaladıkların hepsini bana verdi teşekkürler barış.
daha güzel avların sizlerin olması dileğimle rast gele...

Fikret..

Yalçın bu işi sizin yanınıza bırakmaz...Benden söylemesi..Hele gelemediğine güldüğünü duyarsa...Happy

Çok güzel balıklı bir gün olmuş..Afiyet olsun..Tebrikler..
Bul
yalçın abinin gazabına ugramazsanız şaşarım Siyirdim.
balıklar temiz görünüyor temiz yerden tutulmuş belli Smilebereketli olsun fikret abi demekki oluyormuş dememek elde değil.anladın sen onu Alkis
Bul
Afiyet şeker olsun, Alkis
Bul
Fiko,sizde Yalçının olmadığı günde cupra ailesinin hatırını soruyorsunuzHappybereketli afiyet olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29.09.2012 Bucalı,Cihan Deniz Cihan Deniz 35 4,943 01-10-2012, 14:33
Son Yorum: Sargoz35
  barış kardeşimle muhteşem balık avı KALAMAR 42 7,129 03-10-2011, 22:45
Son Yorum: bucalıfikret
  bu levrekler bucalı bucalı 62 7,548 06-09-2011, 07:44
Son Yorum: bucalı
  Yine aynı mekan :) MaVrUşGiL 27 5,013 14-06-2011, 15:17
Son Yorum: Bahadır Sarıca