Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mırmır Hakıında Yardım!
Arkadaşlar bölümlere baktım ancak mırmır ı göremedim.Haliyle deniz sezonu açıldı veinsnın içi kıpır kıpır.Mırmır balığını çok duydum ancak yakalamak nasip olmadı.Etinin lezzetli olduğunu duydum.Bu balık için ne tür yem ve olta takımı kullanmalıyız.Yardımlarınızı bekliyorum...AffetAffetAffet
Bul
Mırmırı

Canlı teke, Boru kurdu, Çamur kurdu , kaya kurdu yani bilimumum kurt çeşitleri ile yakalayabilirsin. Genelde kumluk alanda bulunduğu ve dipten yemlendiği için takımı gergin tutmak yerine boşluk verip kuma yatırabilirsin.

Takım klasik dip oltası şeklinde olabilir dibe akıntıya göre bir kurşun 0,35 veya 0,30 beden 0,20 veya 0,25 köstek iğne 4-5 no kısa pala uygundur.
Bul
çok saol!
Peki bu kurt çeşitlerini nasl edinebilirim?Gulumse
Bul
Hosgeldiniz..

Ben Kıyıdan Mırmır Avını Cok Severim Zevklidir Vurusu Serttir Benim Avlanma Yöntemlerimi Anlatacağım Faydalı Olacaktır.

1 Elek ve 1 Kürekle Denizin İçinde Kumluk Alanda Delikler Aranır Buluduğundada kürek daldırılır cıkarttıgımız kumu elege bosaltıp Çıkan kurtları Toplarız Pet şişeye

yem işini hallettikten sonra takımlara gecelım
Bu Sezonda Büyükleri Çıkabilir 0.30 - 0.35 Pelican Beden Misinası 0.25 Köstek 6 no vmc iğne Köstekler Kısa Olabilir 10 cm kadar ben böyle Yapıyorum

takımları yemler atarız ben balık vurdugunda tasmalarım bazıları yakalanmasını bekler ama yakalanmadıgı cok olur ben tasmalarım ve sarmaya baslarım

Kolay gelsin rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi