Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İftarlık çıktı
Bu sabah ( 23-8-09) sahurdan sonra arkadaşım Mustafa ile balığa gittik, İmaret limanına varınca o zaman poyraz soğuğunu hissettim,hemen yemliye acı azmak önüne gittik , o alaca karanlıkta ikimizde birer iri mırmır yakaladık Ohyandan hava şavkardıkça balıkların boyu küçülüyordu ,zaten neytimiz sabah sirtisi yapmaktı , hemen oltalarımızı topladık başladık sirtiye baştan sığıda tabi levrek için , ben silikon 12cm , Mustafa sahte balıcık 8cm fakat levrek meralarını dolandık tık yoook Snifsinf Biraz derine gidip lüfer aradık , Mustafanın sahtesine bir istavrit tutulunca ben sirti takımını değiştirdim , saldım o meşhur balık katili Yamashitasını ,bende başladım tutmaya Ohyandan Bir saat kadar sonra istavritte kesti , Lüferden haber yok Snifsinf ondan sonra yine yemliye gittik ,eh devamlı ama ispari , ama küçük mercan ,arasıra küçükçe mırmır devamlı çıkıyordu taaa kiii yemlerimiz bitinceye kadar , Eh iftarlık fazlasıyla çıkmıştı ,
Yem taze mamun
İgneler No 5 ve 6 siyah düz
Foto 1 arkadaşım Mustafa
Foto 2 ben ve eşek istavriti
Foto 3 katil sahte ve istavrit
Foto 4 iftarda yiyeceklerimiz ( bakalım ne kadarını yiyebilecez Siyirdim )
Herkeze iyi avlar 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah ahmet gerçekten iftarlık çıkmış bereketli olsunAlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ahmet,yazdığın gibi üç dört günlük iftarlığı çıkarmışsın maşallahAlkisbalıklarda çeşitli menü zengin78bereketli hayırlı iftarlar dilerimGulumseMustafa kardeşimizinde ellerine sağlıkAlkisselamlar.
Bornova - izmir
Bul
bende rüzgarda ancak gidip yemliye takılırım diye düşündüm ama evdekiler balık yemeyiz dedi o zamanda bana yatıp dinlenmek sahilde bolbol resim çektirmek tavla oynamak araba yıkamak kaldı Gulumse
bereketli olsun ahmet abi afiyet olsun.Alkis
Bul
Maşallah ya başka ne denir ki.Mahalleye mi iftar veriyorsunuz Ahmet..Gulumse

Bereketli ve afiyet olsun,Mustafa'ya selam..
Bul
LeVrEkCi yazdı:bende rüzgarda ancak gidip yemliye takılırım diye düşündüm ama evdekiler balık yemeyiz dedi o zamanda bana yatıp dinlenmek sahilde bolbol resim çektirmek tavla oynamak araba yıkamak kaldı Gulumse
bereketli olsun faruk abi afiyet olsun.Alkis

Bereketli olsun Ahmet Bey. CRH kodlu yamashita yine üstüne düşeni yapmışSmile
Tebrikler, Rastgele.
Not: Nihat sende benim geçen gün düştüğüm hataya düşmüşsünSiyirdim
Faruk değil, Ahmet Bey..HadiordanHappy
Bul
Maşallah Ahmet Abi , çok güzel bir ava imza atmışsınız Alkis Afiyetler olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ne denirki helal olsunAlkis
Dalış Eğitmeni
Bul
Tebrikler Ahmet.Alkis Güzel bir av yapmışsınız yine.Afiyet olsun..
Bul
tebrikler ..guzel bir balikcilik olmus...
afiyet olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İftarlık orhanekmekci 31 4,810 17-09-2010, 09:32
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi